stailer

1, 2, 3, Stailer și programarea la salon e gata!

Se spune că cei mici nu au răbdare. De fapt, nici adulții nu au, mai ales în lumea în care pretindem că trăim în modernism. Dorim să credem că am depășit etapa de stat la coadă, că sunt vremuri apuse cele în care trebuie să faci un compromis și să alegi ca vizită la salon să fie când poate stilistul sau cosmeticiana. Ei bine, să găsești mai rapid ca oricând un salon disponibil ție și preferințelor tale poate însemna să alegi Stailer.

O platformă pentru oricine

Trebuie spus de la bun început că vorbim despre o platformă gratuită și simplu de utilizat. Stailer este disponibil pentru oricine, bărbați sau femei, în căutare de saloane ce activează în orașe precum Iași, Timișoara, București, Oradea, Cluj Napoca. Ai informatii extra aici.

Lansată anul trecut, această platformă a pus punctul pe i. Adică a venit cu fix ce trebuia în societatea actuală, cu posibilitatea de a digitaliza serviciile ce țin de programarea la salon. Totul se întâmplă rapid, cât ai spune pește.

Cum pot folosi platforma aceasta

În primul rând, trebuie spus că nu contează dacă îți faci sau nu un cont aici. Poți folosi Stailer cu scopul propus, chiar și fără să îți faci un cont aici.

Setează serviciul de interes, fie că vorbim despre make-up, despre cosmetică, epilat, masaj, tuns etc. Setează data și ora când vei putea tu merge la salon și în câteva secunde ai toată lista de saloane disponibilă. Așadar, dintre acestea alegi efectiv ce îți convine, ce îți este pe plac.

În al doilea rând, fiecare salon înscris aici vine cu detalii. Adică vei ști de la bun început cât ar dura sesiunea de salon, cât ar costa de asemenea, ai fotografii și recenzii ale clienților. Toate acestea în același loc.

Să setezi o programare este la fel de simplu precum tot ce am amintit până acum. Îți ia nu mai mult de 2, 3 click-uri. Poți astfel să salvezi timp pe care îl vei dedica celor dragi. Nu îți ajunge niciodată timpul pentru câte îți propui să faci în fiecare zi, nu-i așa?

Acum experimentezi, în viitor asta va fi la ordinea de zi

Încă suntem mici învățăcei cu tot ce ține de digitalizare. Desigur că trebuie să privim lucrurile din perspectiva evoluției. Nu este un moft, ci o necesitate. În curând mai toate saloanele, precum și alți prestatori de servicii vor opta pentru digitalizare. Nici că vei mai avea nevoie să te încurci cu telefoane și insistente la apeluri până când reușești să vorbești cu cineva din salon, pierzând timpul să poți programa o vizită când tu ai nevoie de fapt.

Stailer a adus așadar în atenția noastră această tendință de ultimă generație. Și face ca totul să fie ușor. Știu, orice schimbare îți aduce o doză de nesiguranță și scepticism. Însă se dovedește a fi de bun augur.

Setează o programare pentru tine, pentru prietenii tăi și vei vedea că în scurt timp Stailer îți va fi aproape un best friend. Garantat!

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.