Emaze

5 alternative Powepoint pe care trebuie sa le folosesti

Probabil ca pana acum de fiecare data cand aveai nevoie de a o prezentare recurgeai la folosirea programului PowerPoint. Desi este un soft cu care majoritatea ne-am obisnuit pentru simplitatea si modul in care acesta poate fi utilizat in realizarea unei prezentari profesionale, acesta nu ne ofera libertatea pe care ne-o dorim uneori.

In cazul in care vrei sa impresionezi cu prezentarea ta, este indicat sa te indepartezi de platforma clasica Powerpoint si sa iti indrepti atentia catre cele 5 alternative:

1. Prezi

Probabil ca ai auzi de Prezi pana in momentul de fata, acesta a inceput sa fie un adevarat competitor pentru PowerPoint. Ai la dispozitie o multitudine de sabloane din care poti alege. Iti poti aseza informatia cum vrei tu sa sa o prezinti intr-un mod dinamic si antrenant

2. Knovio

Knovio este un program foarte usor de folosit si este deosebit de interesant deoarece este gratuit. Poti lucra la prezentarea ta online si nu trebuie sa platesti pentru asta. Nu ai limite si il poti folosi foarte usor la adaugarea de fisiere video si audio chiar si la prezentari Powerpoint existente.

3. PowToon.

Ai putea spune ca programul este unul care este destinat doar profesionistilor daca vezi o prezentare realizata in acesta. Dar chiar si tu il poti folosi. Singura diferenta fata de Powerpoint este aceea ca poti adauga animatii si sa le trasnformi intr-un video fara prea multe complicatii.

4.Hakiu Deck

Instagramul prezentarilor, sau cel putin asa ai putea vede acest program. Iti poti dinamiza prezentarile tale folosind texte si imaginie. Poti folosi chiar un fisier PDF pentru a crea o prezentare din acesta.

5. Emaze

Este un program cu care vei ajunte la rezultate incredibile. Prezentarile vor fi dinamice si vor mentine atentia spectatorilor. Singura problema este ca il poti folosi doar pentru o luna dupa cand va trebui sa platesti pentru acesta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *