Afla tot ce trebuie sa stii despre insula blestemata!

Se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam seama ca anumite lucruri sunt blestemate. Credem sau nu in blesteme, unii ajungem in locuri despre care se spune ca sunt blestemate. Miturile locale dezvolta povesti care mai de care mai interesante ce sporesc la un moment dat turismul. Nu este insa la fel de placut cand vine vorba de aspecte mai putin placute. Prea putini sunt cei care prefera povestile de groaza. Amator de astfel de istorisiri? Atunci ar trebui sa vizitezi sau sa investesti in insula Poveglia din Italia.

Insula in cauza ce se situeaza in apropierea Venetiei este scoasa la vanzare pentru a se plati datoria externa. Dar sunt prea putine sanse ca cineva sa isi doreasca un astfel de loc de vreme ce istoria sa este una inspaimantatoare. Cele 7 hectare sunt bantuite asa cum cred unii. Totul incepe in trecut cand ciuma facea victime; se pare ca aici erau abandonati cei bolnavi, astfel ca devine locul cu incarcatura din acest punct de vedere.

Ulterior devine locul in care se construieste un azil de batrani, in 1992. Vocile contestatarilor spuneau ca de fapt spitalul era numai pentru cei cu probleme mintale si in plus aici se realizau lobotomii. Moartea unui doctor ce se aruncase de la inaltime a fost pentru unii confirmarea faptului ca aici se intamplau lucruri ciudate si ca spiritele celor suferinzi bantuie inca locul.

Alte zvonuri sustin cele spuse. Unii cred ca 50% din suprafata acestei insule este de fapt cenunsa umana. Altii spun ca un moderator TV in vizita pe aceasta insula a devenit posedat. Nu sunt insa confirmari, dar povestile continua sa circule, spunand chiar ca un proverb deja celebru ca dupa ce un om rau moare se trezeste la viata in Poveglia.

Una peste alta insula Poveglia este de o splendoare aparte. Doar ca mai nimeni nu se inghesuie sa cumpere acest loc. Ar fi totusi de inteles caci la o asemenea investitie sa fii alungat de suflete ratacite, de cei cu care nu te poti „lupta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *