stailer

Ai auzit de Stailer?

Poate că nu toată lumea observă când îți faci o schimbare de look, dacă aceasta este despre a deschide tonul părului tău cu 3 trepte. Însă, în mod cert ești remarcată când ești ciufulită, spre exemplu. Standardele tale sunt imediat expuse când afișezi un look mai puțin îngrijit. Toată lumea știe asta. Așadar, ai nevoie de servicii de hair and beauty la fel de mult precum ai nevoie de produse profesionale sau orice altceva folosești destul de des.

Iar când vei fi în căutare de servicii profesionale, de saloane cu servicii de styling din Targu Mures spre exemplu sau alte 19 orașe ale țării, Stailer îți vine în ajutor. Vorbim despre o platformă ce cuprinde saloanele de profil. Nu doar că poți face căutări, însă te și poți programa la un salon, atunci când îți dorești. Iată cum funcționează.

Un singur loc cu toate saloanele din oraș

Cum ar fi să ai mai ușor la îndemână toată lista de saloane din oraș? Și cum ar fi să le poți tria în funcție de dorințele tale? Iată că Stailer îți îndeplinește această dorință. Cu sau fără cont, poți accesa platforma și în funcție de ce ai nevoie faci câteva setări pentru a tria opțiunile. Notezi așadar când să fie o programare, la ce oră, dată, pentru cine, tipul de serviciu și orașul.

Filtrul din pagină este activ și imediat selectează acele saloane ce corespund cu ce ai indicat tu. Iar dintre acestea alegerea îți aparține. Poți ține cont de cât costă un serviciu de la salon la salon, cât ar dura. Tot aici poți vedea și ce spun alți clienți despre un salon, despre serviciile prestate sau poți vedea inclusiv fotografii din aceste locații.

Un singur loc cuprinde toate acestea. Și trebuie să recunoști că este mai practic ca oricând. Citeste aici pentru alte detalii.

Cum poți folosi această platformă

Stailer este activ pentru 20 de orașe ale țării. Înseamnă implicit și o aplicație cu același nume. Aceasta poate fi descărcată gratuit din App Store, App Gallery sau Magazin Play. În acest caz va trebui să îți faci cont sau să apelezi la metoda practică de logare prin contul tău de Facebook.

Platforma însă poate fi folosită cu sau fără cont. Faci câte căutări dorești, faci câte programări dorești. Oricând, la orice oră. Iar pentru ce presupune această platformă nu vei fi taxat. Însă, dacă alegi varianta de a crea un cont, ai acces, de asemenea gratuit, la funcționalități extra. Ce presupune asta? Să poți seta remindere pentru toate programările făcute.

Stailer = avantaje multiple

Dincolo de toate acestea Stailer înseamnă și alte avantaje pentru tine. Faci totul mai ușor și mai rapid, mai practic de asemenea. Prin această metodă sunt excluse astfel acele saloane ce au o practică neortodoxă, cele care nu țin cont de fiscalitate sau fac o concurență neloială.

Atunci când mergi la un salon te aștepți ca acolo să găsești doar stiliști profesioniști și personal care te face să te simți bine și prestează servicii la un înalt nivel. Caută astfel de saloane prin Stailer!

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.