Fire Phone

Amazon Kindle, Amazon Fire TV si acum Amazon Fire Phone

Amazon este o companie despre care majoritatea persoanelor a auzit. Este recunoscuta in principal pentru activitatile lor de comerti online dar in ultimii ani acestia si-au facut cunoscuta prezenta si pe piata gadget-urilor mobile.

Am avut parte de Amazon Kindle, un reader care a impresionat prin capacitatile sale, lucru ce a dus la cresterea increderii Amazon.

Recent acestia au lansat telefonul Amazon Fire Phone. Este primul telefon realizat de companie si daca acesta se va descurca bine pe piata probabil vom mai avea parte de telefoane din parte Amazon.

In privinta specificatiilor telefonul sta destul de bine. Acesta vine cu un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 800 ce ruleaza la o frecventa de 2.2Ghz. Acesta va functiona in tandem cu o placa video Adreno 330 si 2 GB de memorie RAM. Telefonul nu va rula pe o versiune modificata a sistemului de operare Android, Fire OS 3.5.0. Camera telefonului este una de 13 megapixeli si vine cu un sistem de stabilizare a imaginii. In partea frontala acesta vine cu o camera foto de 2.1 megapixeli. Ambele camere pot realiza fisiere video la o rezolutie full HD.

Bateria este una suficient de puternica fiind una de 2400 mAh. Amazon spune ca va alimenta telefonul tip de 285 de ore in standby si pana la 22 de ore de convorbire. Daca asculti muzica vei putea face asta timp de 65 de ore iar daca vei urmari filme durata de functionare scade la 11 ore. Ramane de vazut daca aceste cifre sunt neschimbate in modul Dynamic Perspective.

Dynamic perspective este tehnologia implementata de Amazon pentru a oferi o experienta 3D utilizatorilor. In functie de pozitia fetei utilizatorului fata de display-ul telefonului wallpaperele si meniurile vor oferi un efect 3D. Aceasta optiune este deosebit de folositoare cand utilizezi Google Maps.

Telefonul va veni la un pret de 649$ fara abonament si va fi disponibil incepand cu data de 25 iulie in magazine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *