stailer

Avantaje pro si contra pentru programarile la salon online sau fizic

Digitalizarea si-a intins ariile spre mai toate domeniile. Stii cum se spune, daca nu esti pe internet, nu existi. Tot ce vrei sa stii sau sa gasesti se afla la un click distanta si generatia de millenials nu stie alt mod. Ce inseamna mersul la biblioteca si aglomerarea rafturilor cu carti care prind praf? Totul se gaseste online si este accesibil pentru toata lumea.

La fel au ajuns sa gandeasca si generatiile care erau obisnuite cu metodele clasice. Din moment ce un lucru iti usureaza viata, ar trebui sa te adaptezi si sa il folosesti. Cum nu mai stai la cozi infernale sa platesti factura la curent si optezi pentru plata online, asa poti sa te programezi si la salon, fara sa bati din usa in usa sa vezi unde este un loc liber si pentru tine.

Upgrade peste tot in jur

Dezvoltare. Acesta este targetul pentru orice faci. In viata vrei sa te dezvolti pe plan sentimental, social, material. La fel vor si toate firmele, sa se dezvolte si sa iti faca munca mai usoara. De aceea, Stailer a venit in ajutorul angajatilor de la salon pentru a le usura munca in ceea ce priveste programarile la salon. Platforma se ocupa sa programeze oamenii interesati in locurile libere si ei scapa de rugamintile enervante sa accepte pe o ruda, pe un prieten in ora libera de la amiaza sau dupa program.

Pe www.stailer.ro orice persoana care locuieste in Cluj, Timisoara, Iasi sau Oradea poate sa se programeze la orice salon din oras prin cateva click-uri. Aceasta platforma economiseste timp si te scoate din situatii de criza cand trebuie sa ajungi la un eveniment si parul sta in toate partile, iar nici un salon nu te primeste.

Pro sau contra

Programarea la salon prin intermediul online vine la pachet cu numeroase avantaje. Stailer permite accesul oricui si este gratuit. De ce sa apelezi la metoda clasica daca asa este mult mai usor? Vezi locurile disponibile si pur si simplu il alegi pe cel potrivit pentru tine. In situatii de criza poti gasi un loc liber la unul dintre toate saloanele disponibile din oras.

Daca vrei sa iti faci o programare la tuns pentru barbati in Timisoara pentru ca pe seara urmeaza sa mergi la o intalnire, Stailer te salveaza si iti afiseaza exact locul si ora disponibile. Atunci cand mergi direct la salon sa vorbesti cu stilistul este incomod atat pentru tine, cat si pentru el sa il rogi sa te primeasca pentru ca ai numaidecat nevoie. Poate persoana in cauza avea planuri si sta peste program sa te primeasca. Nu mai bine mergi la cel care este disponibil deja si nu este nimeni incurcat?

Obtii si tu tunsoarea dorita si fiecare isi respecta programul. Eviti apelurile la telefon si plus de asta poti face programarea in maxim 5 minute. Ai si harta care te duce exact la locul potrivit si nu ai nevoie de cont sa folosesti platforma.

Concluzia este ca ar trebui sa ne adaptam la inovatie si sa acceptam schimbarile din jur mai ales ca sunt in avantajul nostru si metodele clasice sa ramana acolo unde le este locul. In trecut. Odata cu programarea online vin la pachet numeroase argumente pro si avantaje. Dezavantaje nu am gasit inca si nici nu caut acul in carul cu fan.

Pentru o programare acceseaza Stailer sau contacteaza reprezentantii pe adresa support@stailer.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *