calitati barbat

Calitati speciale la un barbat

Unii barbati sunt mai buni decat altii. Da, cu totii suntem fiinte umane egale, insa nici nu mai incape indoiala ca unii barbati sunt mai buni decat alti barbati. Un argument chiar si mai bun ar fi faptul ca unii barbati sunt mai bine croiti pentru a indeplini roluri de parteneri mult mai iubitori decat altii.

Alti barbati nu sunt pur si simplu croiti pentru aceasta treab si tocmai de aceea isi gasesc si mai greu o iubita. Asta nu inseamna ca acestia nu vor fi si ei intr-o anumita zi buni de a fi parteneri de viata, insa orice barbat este barbatul gresit pentru tine la un moment dat in viata. Exista o gramada de caracteristici ce pot face dintr-un barbat, un barbat bun.

Atunci cand se uita la tine, chiar se uita la tine

Daca un barbat se uita direct in ochii tai, creaza o atractie invizibila ce va apropie pe amandoi, acesta nu se uita pur si simplu la tine; acesta se uita direct in sufletul tau. El incearca sa ghiceasca ce persoana ramane de fapt in spatele ochilor tai-acel tu pe care il pastrezi doar pentru tine si pentru sufletul tau.

El incearca sa gaseasca esenta a ceea ce te face tu; se uita la tine, in sufletul tau, insa mai mult de atat chiar..el incearca sa isi introduca sufletul sau in al tau. Exista o privire destul de specifica pe care doua persoane o impartasesc atunci cand sunt indragostite. Este recunoasterea adevarata a celeilalte persoane. Daca iubitul tau se uita la tine in acest mod, atunci te poti considera o femeie norocoasa.

El este un barbat atent, insa nu un influentabil

 

Exista barbatii mai mult decat agresivi, care incearca sa se pozitioneze deasupra tuturor. Exista de asemenea si barbatii mai slabi de inger care evita mereu angajamentele si confruntarile fata in fata. Mai bine ai sta departe de ambele tipuri de barbati.

Exista totusi un tip de barbat care reuseste sa imbine ambele puncte forte, atat puterea, cat si simpatia. Acesti barbati sunt buni la inima, insa brutali in lupta. Acestia nu incep conflicte, ci le termina. Acesta este tipul de barbat pe care il vrei pentru ca este tipul de barbat suficient de intelept incat sa aleaga si sa managerieze destul de bine atat forta, cat si compasiunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *