Stailer

Când ai urgent nevoie de o programare la salon răspunsul este Stailer

Pe principiul prevenției desigur că pot fi evitate anumite situații. Însă mai totul este lăsat pe ultima sută de metri, amânăm lucruri uneori pentru că nici timpul unei zile nu ne ajunge pentru câte ar fi de făcut. Iar atunci când ai ceva urgent de rezolvat din păcate ajungi să fii taxat extra pentru anumite preferințe. Dacă este și cazul unei astfel de situații când trebuie să te programezi la un salon, atunci ai face bine să descoperi Stailer. Iată de ce.

Stailer este platforma care te programează rapid la salon

Dacă îți dorești programare la salonul Session din Iasi sau la oricare alt salon din orașe precum București, Timișoara, Oradea sau Cluj, ai ajuns unde trebuie! Stailer.ro este acel gen de platformă ce îți permite acces rapid și gratuit către resursele de tip servicii de hair and beauty din orașele amintite.

Mai exact, poți accesa această pagină și să îți setezi detaliile pentru ca filtrul activ să îți afișeze cele dorite. Introduci pentru cine este serviciul dorit, bărbat sau femeie, în ce zi și la ce oră, în ce oraș, astfel încât imediat după să ai lista de opțiuni ce se pliază exact pe necesitățile tale.

Vei  găsi cu mult mai ușor saloanele de make-up din Iasi sau din orașele mai sus amintite. Dacă vei căuta tu, rând pe rând, fiecare salon pierzi mai mult timp. Chiar dacă acestea au să spunem pagină de prezentare, totuși durează până când afli detalii despre fiecare în parte. De aceea, toate adunate într-un singur portal este mai avantajos pentru orice client.

Pentru a face o programare este la fel de simplu precum ai făcut căutarea. Alegi salonul și în prezentarea acestuia vei găsi tot ce trebuie să știi despre acesta. Poate te interesează să spunem locația, cum să ajungi acolo și cât este de departe de locația ta. Poate dorești să știi mai degrabă cât ar costa tunsul sau sesiunea de masaj. În plus, câteva recenzii și chiar și fotografii din locație sau cum a ieșit rezultatul unei schimbări de look sunt de asemenea incluse în pagină.

Selectezi salonul dorit și din câteva click-uri ești trecut pe lista de clienți programați. Primești link și confirmare imediată. Te poți răzgândi, poți reprograma, caz în care vei utiliza link-ul primit pentru a realiza acțiunea dorită pe mai departe.

Nu te costă nimic, chiar și când îți faci un cont aici

Nu ești condiționat în vreun fel de crearea unui cont aici. Adică poți fi un utilizator fidel sau poți folosi Stailer one time. Tu alegi. Dacă povestea se repetă și de fiecare dată când te programezi la salon folosești această platformă atunci ar fi bine să îți creezi un cont. O dată cu această decizie vin și alte avantaje, cum ar fi setarea de remindere pentru o programare. Acesta este de tip sms.

Trebuie spus că implicit în acest caz nu va trebui să plătești ceva, vreo taxă sau să ai parte de prețuri mărite pentru serviciile solicitate.

Descoperă Stailer!

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.