pictura pe numere de la pictorul fericit

Când ești stresat preferi activitățile statice? Iată cum te ajută pictura pe numere, de la Pictorul Fericit

Te-ai obișnuit să auzi ca remediu pentru stres și suprasolicitare fizică și psihică tot felul de suplimente. Ai auzit de abordări clasice, de odihnă, de meniuri echilibrate. Adevărul este că uneori nimic din toate acestea nu funcționează. Știi ce ar putea funcționa? Pictura pe numere!

Descoperă Pictorul Fericit

Poate că nu te-ai imaginat în postura de pictor vreodată, nici măcar în varianta de pictor amator. Însă cu un ghid al numerelor îți va fi cu mult mai ușor decât crezi. Pictorul Fericit, un magazin de pictura pe numere, îți pune la dispoziție toate cele necesare pentru a începe această experiență.

Să pictezi pe numere presupune să urmărești corespondența între numere și culori și să aplici culoarea potrivită în chenarul potrivit. Este un soi de schiță pe pânza de bumbac, ce te ajută să creezi în cele din urmă un tablou perfect.

Poți începe de îndată pictura. Un kit complet de la Pictorul Fericit include pânză de bumbac întinsă pe șasiu – un cadru din lemn – precum și setul de culori și pensule. Ai o schiță în format A4, mockup pentru a observa cum trebuie să arate la final pictura ta, totul ambalat practic pentru a putea să iei cu tine chiar și în călătorii acest set. Dacă ai nevoie, vezi aici detalii extra.

Pictura pe numere și efectul său antistres

Deși pare atât de ușor de recomandat unei persoane stresate să se deconecteze și să își canalizeze energia pe ceva constructiv, în realitate nu este deloc așa. Pictura pe numere are toate șansele să te ajute în etape de acest gen din viața ta. Prima provocare: accepți necunoscutul, îmbrățișezi noul. A doua provocare: să îți lași telefonul la o parte vreme de câteva ore sau chiar și orice alt gadget.

Iar când ești cu pensula în mână și pictezi, te concentrezi pe activitatea în sine. Îți exersezi răbdarea și atenția, astfel încât automat reușești să lași grijile și stresul la o parte. Încearcă această experiență și în familie sau alături de copii. Va fi un mod plăcut de a vă petrece timpul împreună. Iar la final satisfacția de a crea propriile tablouri, decorațiuni pentru casă, nu se compară cu nimic.

Investește în ce îți bucură sufletul și îți umple timpul liber cu ceva practic și creativ. Adică cu picturi pe numere!

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.