rulota-lux

Cat de luxoasa poate fi o rulota?

Daca esti un iubitor al calatoriilor, in special atunci cand vine vorba de cele „open-road”, atunci probabil ca stii sa apreciezi valoarea adevarata a unei rulote. Luxul de a avea propriul vehicul in care sa ai o baie, o bucatarie si tot ceea ce se mai gaseste intr-o casa, face ca aventurile in salbaticie sa fie mai confortabile. A avea un spatiu unde sa te intinzi si sa faci un dus atunci cand te afli in inima muntelui face mult pentru cei care iubesc astfel de aventuri.

Totusi, cu toate ca oamenii de rand nu prea au bani sa-si permita o rulota le lux, specialistii din industria automobilelor au format un top a celor mai luxoase rulote din lume, care ies in evidenta prin extravaganta si lux.

Rulote de lux

Entegra Coach Cornerstone 45DLQ, este o rulota ce ajunge pana la suma de 464.000 de dolari. Minunata Cornerstone ce apartine Entegra Coach ofera conducatorului un design interior uimitor, inclusiv canapele de piele si un sistem SmartWheel care face ca, calatoria sa fie si mai confortabila. Design-ul luxos include un salon mare, un bar si un sistem de entertainment.

UNICAT Amerigo International ajunge pana la 500.000 de dolari si, cu toate ca nu are un aspect foarte uimitor pe exterior, interiorul este fabulors. Ei bine, exteriorul arata in asa fel deoarece producatorii au dorit sa ofere intimitate clientilor sai, fiind una din cele mai bune rulote de pe piata. Are un rezervor ce ii permite sa faca mai bine de 3000 de kilometri dintr-o bucata, asa ca International poate strabate Europa fara nicio oprire.

Foretravel IH-45 Luxury Motor Coach- peste 1 milion de dolari. Foretravel se afla in aceasta industrie inca din anul 1967, iar interiorul este complet personalizat si unic, constructia sa incercand sa simuleze construirea unui avion. De asemenea, rulota este construita in asa fel incat podeaua, peretii si acoperisul sa reduca zgomotul de afara, asa ca nu e de mirare ca IH-45 are un pret atat de mare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *