pauza

Ce inseamna cand prietena vrea o pauza

Intr-o zi, dintr-o data, prietena ta iti spune ca ar fi bine daca ati lua o pauza. Poate fi un adevarat soc. In loc sa ramai surprins si sa incepi sa te agiti, calmeaza-te si intreab-o ce nu este in regula. Poate raspunsul va fi chiar unul legitim si motivele vor fi rationale. Poate nu ti-ai dat seama de ceva, poate are nevoie de intelegere, poate … Cel mai bine discutati, vei vedea cum evolueaza lucrurile apoi.

Ce poate insemna o „pauza”

  • S-a saturat. In orice relatie cei doi au fiecare propriul set de valori, de gandiri. Trebuiesc uneori facute compromisuri si ajustari pentru acomodarea unuia cu celalalt. Daca totusi asta nu se intampla, ea se poate satura sa tot incerce sa te schimbe sau sa se schimbe. Poate ca a incercat sa iti arate ce o deranjeaza, dar nu ai dat atentie si s-a saturat.
  • S-a plictisit. Daca sunteti impreuna de foarte mult timp, poate ca s-a plictisit si are nevoie de ceva timp personal, fara a dori neaparat sa va despartiti. Poate ca prietenii si prietenele ei petrec tot timpul iar ea, trebuind sa stea cu tine tot timpul, a mai ratat astfel de ocazii. Este o faza prin care trece oricare dintre noi. Schimbarea este importanta in fiecare relatie, de aceea trebuiesc mentinute interesul si diversitatea pentru a nu interveni plictiseala.
  • Te-a prins ca o inseli. Asta tine doar de tine. Poate ca odata ai mintit-o si de acolo lucrurile au inceput sa se inrautateasca. Poate ca te mira cumde nu te-a confruntat cu privire la aceasta problema, insa asa functioneaza unele femei. Poate ca vrea o pauza deoarece nu e in totalitate sigura pe voi si pe relatia voastra si vrea sa mai analizeze lucrurile.
  • Trece printr-o perioada grea. In viata fiecaruia dintre noi sunt perioade in care exista presiune, stres, probleme. In astfel de momente, prietena s-ar putea sa ceara o pauza pana cand isi pune toate lucrurile in ordine. Foarte importanta este intelegerea din partea ta in acest caz.

Cu siguranta nu este un motiv de panica, aceasta doar va complica lucrurile mai mult. Aloca-ti timp si gandeste-te la ce ai gresit sau daca ai gresit cu ceva, gandeste-te cum ai putea imbunatati lucrurile si… succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *