Ce trebuie sa stie fetele despre aspectul lor fizic(Continuare 2)

Fiind femeie nu inseamna ca trebuie sa fii constant atenta la infatisarea fizica, nu atenta, ci mai degraba ingrijorata in ceea ce priveste fizicul tau.

Trebuie de asemenea sa fii atenta la ceea ce spui despre corpurile altora. Ceva ce poate fi inofensiv pentru tine, poate insemna mult mai mult, mai daunator, pentru altcineva. Multi oameni tin foarte mult cont de parerea celor din jur in legatura cu ceea ce cred despre aspectul lor fizic.

Femeile care au avut probleme cu mancatul in exces de cele mai multe ori refuleaza si se intorc la stilul de viata din trecut intr-un anumit mod.

Este ca un fel de adictie, care afecteaza o persoana care in trecut avea anumite obiceiuri si la un moment dat simte din nou nevoia si nimic nu o poate opri din a se intoarce la ea.

Daca esti una dintre aceste femei, este normal, nu e nimic gresit, doar ca nu e benefic. Trebuie doar sa ramai ferma pe pozitie, sa fii constienta de starea ta de spirit si de munca ta si sa ramai pozitiva.

Toate dintre noi am avut parte de fotografii proaste, am iesit oribil, si nu doar o singura data, ci de mai multe ori. Cu toatele ne-am simtit umflate si am fost foarte dezamagite de aspectul nostru in unele zile.

Cu toatele am probat cateodata haine care pur si simplu nu ne veneau. Contrat cu ceea ce simtim cateodata, nu suntem singure niciodata cand vine vorba de micile conflicte pe care le avem cu trupurile noastre. Sunt perfect de imperfecte.

Nu ar trebui sa permiti nicicand cuiva sa te atace cand vine vorba despre infatisarea ta fizica. Trebuie sa eviti si sa te aperi in acele momente neplacute, nu sa te lasi jignita si sa pui la suflet, ca mai apoi sa iti plangi de mila singura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *