masaj erotic

Ce trebuie sa stii inainte de a merge la masaj erotic

Masajul erotic a devenit in ultimul timp, poate, unul dintre cele mai preferate tipuri de masaj. Pentru ca imbina tehnici de relaxare, pentru ca include si metode de seductie, masajul erotic este complex si tot mai popular.

Se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor. Desi poate ca pare greu de crezut, exista si un tip de serviciu de acest gen care are ca public tinta cuplurile. Spre exemplu vei gasi ceva ce genul acesta la masajclub.ro. Asta da provocare. Indiferent din ce categorie faci parte, trebuie sa stii ca exista un cod de reguli nescrise despre aceasta experienta.

Iata ce trebuie sa stii despre acest tip de masaj:

  • Iti poti alege maseuza

Persoana care se ocupa de masajul pe care ti-l doresti poate fi o incantatoare blonda, bruneta, inalta, miniona, supla, cu forme, etc. Vei putea accesa si o galerie a salonului de unde sa gasesti si persoana pe care o consideri potrivita pentru tine si gusturile tale. Cu sinceritate spus, aspectul fizic conteaza, atractia si impactul de inceput cu atat mai mult pentru ca acest lucru sa contribuie la starea pe care ti-o transmite maseuza.

  • Poti opta pentru extra timp

Stii cum se spune, cu placerea nu te pui. Sunt momente cand simti parca ca nu este de ajuns ce ai trait, cand ai prelungi cat de mult posibil acele momente de extaz. Poti sa faci asta, alegand sa optezi pentru extra timp petrecut cu frumoasa maseuza. Daca 60 de minute nu iti sunt de ajuns, atunci merita sa mai prelungesti sedinta cu o jumatate de ora.

  • Poti alege ca sedinta de masaj sa se realizeze la hotel

Pentru cei care gasesc mai practica ideea de a merge la hotel decat la salonul de masaj erotic atunci o astfel de preferinta este una indeplinita. Cel putin cand vine vorba de salonul Artemis, acest lucru este posibil. In acest caz in mare parte sunt aceleasi tipuri de servicii, doar ca locatia este alta.

  • Masajul, indiferent de tipologia lui, poate fi realizat si cu ajutorul uleiurilor

In mod special uleiul de argan este adesea folosit pentru mai toate tipurile de masaj erotic. Daca esti alergic sau pur si simplu nu iti place, poti mentiona asta. Dar, tinand cont si de beneficiile pe care le poate oferi atat uleiul in sine, cat si masajul realizat cu ajutorul acestuia, nu ai dori sa iti refuzi o astfel de placere.

In plus, sunt unele saloane de prestigiu precum Artemis unde iti sunt oferite servicii inedite. Spre exemplu poti avea parte si de dus asistat. Ofertele lor includ si mini bar gratis. Deci ce iti poti dori mai mult de atat?! Vei gasi pe pagina lor, masajclub.ro, toate tipurile de servicii oferite dintre care poti alege.

Nu in cele din urma, merita mentionat ca ar fi bine sa lasi timiditatea si inhibitiile la o parte. Ajungi aici pentru ca esti genul de persoana care stie ce isi doreste si nu se sfieste sa arate asta. Asadar acesta este momentul sa te bucuri pe deplin de ceea ce iti poate oferi masajul erotic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *