Joker

Cele mai bune personaje negative de la Hollywood

Ai putea spune ca o astfel de lista ar fi una destul de usor de realizat, dar daca stai bine si te gandesti, sunt foarte multe personaje negative din industria filmului de la Hollywood. Sunt mii de filme, fiecare cu personaje negative care mai de care maii diabolice. Pentru a putea fi cu adevarat persoanje negative impresionante, acestea ar trebui sa fie inteligente sa fie de temut si bineinteles negative.

Frank Costello, The Departed

Jack Nicholson este un actor care imbraca foarte bine rolul unui personaj negativ. Munca sa in filme precum The Shining sau A Few Good Men este una de apreciat si care da un anumit fior cinefililor. Rolul lui Nicholson in filmul de Martin Scorsese, The Departed, este cel al unui mare gangster american Frank Costello.  Este destul de greu sa dam mai multe detalii fara sa fie spoilere, asa ca ar fi mai bine sa vedeti filmul pentru a va convinge.

James Moriarty, Sherlock Holmes: The Game Of Shadows

Acesta este personajul negativ tipic britanic. James Moriarty era acel om cu care nu doresti sa fi avut probleme. Pana si marele Sherlock Holme a avut probleme in confruntarea cu acesta. Totusi, ar trebui sa asteptam si partea a treia a seriei Sherlock Holmes pentru a vedea daca un alt personaj negativ ar pute intrece gandirea si notorietatea lui Moriarty. Jared Harris este cel ce l-a impersonat pe dusmanul lui Holmes in acest film.

Joker, The Dark Knight

Acesta este probabil cel mai indragit personaj negativ, atat din filme cat si din seriile animate. Nimic nu defineste mai bine termenul de infractor sau personaj negativ ca Joker. Performanta lui Heath Ledger in filmul The Dark Knight a fost una atat de buna incat fanii au asaltat cinematografele mult dupa ce a fost lansat filmul. Un personaj care va ramane mereu in istorie ca fiind unul din cele mai bune roluri negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *