castig

Cele mai incredibile castigari la loterie din istora omenirii

Castigurile la loterie nu pot fi prezise, toate sansele fiind, in mare parte, impotriva ta. De fapt, exista mai multe sanse ca cineva sa moara in drum spre loterie decat sa castige premiul cel mare la LOTO. Cu toate acestea, exista oameni cu povesti care spun ca norocul poate fi de partea oamenilor normali, iar de cele mai multe ori norocul poate intra in viata cuiva in cele mai ciudate si nebune moduri posibile.

Cele mai uimitoare pvesti ale oamenilor care au castigat la loterie

Viata poate fi destul de grea, oamenii fiind expusi la o multime de situatii neplacute sau evenimente periculoase. Daca esti de parere ca ai trecut prin unele momente pe care nimeni nu si le doreste, ar trebui sa il cunosti pe Frane Selak, un barbat modest din Croatia. Acesta a devenit cel mai norocos om de pe fata Pamantului si cel mai norocos ghinionist. Frain a supravietuit unui accident de tren. La putin timp dupa acest lucru a fost lovit de un bus. A cazut in mod acidental de pe o stanca. Dupa care a supravietuit in urma unui accident de avion. Ca si cum toate aceste lucruri nu ar fi deajuns, la putin timp dupa ultimul accident, Frane era pasager intr-un bus care a cazut si a fost arunat intr-un rau. Dupa toate acestea, se pare ca karma a vrut sa „isi ceara scuze” fata de acest biet om si pentru ca are parte de un ghinion incredibil: in anul 2003, France a castigat 1 milion de dolari la loteria nationala din Croatia.

In anul 2013, Gloria Mackenzie in varsta de 84 de ani, a devenit castigatoarea unei sume incredibile de 590 milioane de dolari, dupa ce a cumparat un bilet pentru U. S. Powerball. Mai incredibila decat suma pe care a castigat-o este povestea din spatele acestui castig. Femeia se afla la rand atunci cand dorea sa cumpere biletul, in orasul ei natal. O femeie politicoasa i-a permis batranei sa treaca in fata, insa se pare ca a permis si norocului sa treaca alaturi de Mackenzie. Se pare ca o varsta mai inaintata ofera o multime de beneficii, iar femeia a ramas cu o suma de 278 milioane de dolari dupa ce au fost platite toate taxele.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *