Compromisuri pe care le fac femeile pentru cariera

compromisuriDaca esti la inceput de cariera trebuie sa stii la ce te astepti pe parcurs si care sunt sacrificiiile pe care trebuie sa le faci. Iata care sunt cele mai dese compromisuri pe care trebuie sa le faca femeile pentru a-si urma cariera.

Primul compromis pe care il fac este legat de familie. Este dificil pentru o femeie sa se imparta intre o cariera de succes si o familie fericita. Cu cat planurile profesionale sunt mai mari cu atat familia va avea parte de o mai putina atentie. O cariera de suuces implica ore suplimentare si o munca desavarsita. In acest fel nu prea ai timp sa iti petreci cu familia sau cu partenerul de viata.

Cu cat petreci mai putin timp cu partenerul tau cu atat lucrurile vor merge mai rau iar pe parcurs ve-ti deveni niste straini. Iar daca te pregatesti sa aduci si pe lume un copil atunci trebuie sa iei o pauza de la cariera ta.

Un alt compromis pe care il fac femeile sunt principiile. Indiferent cat de mult ne-am sustine anumite principii uneori nu este totul asa cum ne-am dori sa fie. In orice colectiv exsista o anumita competitie si uneori trebuie sa strangi din dinti pentru a ajunge acolo unde iti doresti. In general, o competitie te mai mai puternica pentru a nu avea vulnerabilitati.

De asemenea un alt compromis pe care il fac femeile este legat de sanatate. Ajung sa petreaca ore in sir la birou. Si bineinteles acest lucru nu face bine sanatatii. Daca stam bine sa ne gandim si psihicul are de suferit din cauza singuratatii si a problemelor si greutatilor intampinate.

Daca vrei sa iesi din aceasta agitatie continua este bine sa iti iei un concediu din cand in cand. Petrece timp si cu cei dragi, pentru a te simti mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *