Cum sa avem o casa curata tot timpul

Exista foarte multe femei pentru care curatenie reprezinta o problema. Spun acest lucru pentru ca indiferent cum facem tot trebuie sa facem cate ceva pentru a avea curatenie in casa.

Toata lumea obisnuieste sa faca sambata o curatenie generala insa acest lucru nu este suficient pentru a se mentine o saptamana intreaga. Din acest motiv trebui sa facem in fiecare zi anumite lucruri pentru o casa luna. Iata care sunt trucurile care va vor ajuta sa mentineti curatenia in casa:

  • In priuml rand este foarte important ca dimineata inainte sa iti incepi ziua agitata, sa faci patul din camera. O camera cu patul dezordonat arata foarte rau si tocmai de aceea trebuie sa iti acorzi timp in fiecare zi pentru acest lucru.
  • Zici de multe ori ca nu ai timp sa improspatezi aerul. De aceea dimineata, cat timp te imbraci poti sa lasi macar 5 minute geamul deschis pentru a respira un aer proaspat intreaga zi. Este imposibil sa nu gasesti 5 minute din timpul tau.
  • Praful este cel care da foarte multe batai de cap. Nuil putem sterge o data pe saptamana ci trebuie sa il stergem zilnic. operatiunea nu va dura decat 5 minute insa diferenta va fi cu adevarat vizibila. Foloseste o carpa moale si un detergent pentru mobila. Aerul va fi improspatat si vei scapa de praful inestetic de pe mobila.
  • Dupa ce mananci s-ar putea sa te ia moleseala si sa nu mai ai chef sa strangi de prin bucatarie. Solutia nu este sa te intinzi in pat pana cand te trezesti si vei strange ci va trebui sa speli vasele si sa strangi masa exact dupa ce ai mancat. Astfel, te vei putea odihni sau face alte lucruri si nu va trebui sa te indispui catrebuie sa speli vasele pe care oricum trebuia sa le speli.
  • Dupa fiecare dus, spala-ti cada si nu loc unei alte ocazii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *