confidence

Cum sa creezi o impresie buna

Prima impresie in legatura cu o anumita persoana este deosebit de importanta de cele mai multe ori. Aceasta va ramane mult timp in memorie pana cand se va schimba, asta daca se va schimba vreodata. Oamenii au pareri prost fondate de cele mai multe ori bazate pe prima impresie. Studiile arata insa ca prima impresie este de cele mai multe ori una eronata. Pentru a face insa o impresie buna si pentru a nu fi considerat un alt tip de persoana ar trebui sa stii o serie de lucruri pentru a evita astfel de situatii.

Stai Drept

Limbajul corporal este deosebit de important, mai ales cand vine vorba de un interviu la o companie mare. Acesta poate spune foarte multe despre tine. Desgiur ca limbajul corporal nu va fi suficient pentru a crea o prima impresie dar te va ajuta pe tine in primul rand sa devii mai sigur si mai increzator. De asemenea este indicat sa nu privesti in jos, fiind un semn de nesiguranta. E indicat sa fii increzator sa stai drept si sa privesti cu incredere. E important sa stai drept si corect dar nu intr-o maniera in care arati ca un adevarat robot.

Fii prezentabil

Cand cunosti o persoana pentru prima data, aparentele sunt foarte importante. In esenta sunt primele lucruri pe care aceasta le observa in legatura cu tine. De aceea vestimentatia ar trebui sa fie unul din cele mai importante elemente pentru tine. Nimeni nu iti cere sa te imbraci precum un model sau cine stie ce superstar. Trebuie doar sa fii prezentabil, formal si in acelasi timp conservator in stilul tau vestimentar, asta daca vrei sa faci o buna prima impresie. In lumea job-urilor acest lucru este unul deosebit de important iar modul in care te imbraci si modul in care stai sunt lucruri analizate de specialistii in resurse umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *