teck

Cum sa cumperi actiuni Teck (TECK) fara comision si in cativa pasi simpli 

Teck Resources Limited este compania miniera din Canada. Activitatea companiei se refera la exploatarea cuprului, a zincului de asemenea. Compania are activitate in peste 10 mine de exploatare, un complex metalurgic si totodata are diverse programe de  dezvoltare in America. Spre exemplu, unele dintre acestea sunt cu tinta asupra dezvoltarii minei de carbune siderurgic.

Alte proiecte similare sunt in regiunea East Kootenay din sud-estul Columbiei Britanice. Proiectul sau Galore Creek este situat pe teritoriul natiunii Tahltan din nord-vestul Columbiei Britanice, la aproximativ 150 de kilometri nord-vest de Stewart. Proiectul Quintette este situat in nord-estul Columbiei Britanice, la aproximativ 20 de kilometri sud de orasul Tumbler Ridge. Asta inseamna ca sunt multe perspective de viitor, de extindere.

Alegerea de a investi in astfel de actiuni vine pe fondul unei atente analize. Vei tine cont de istoric si de tot ce reprezinta aceasta companie, promitatoare de altfel. Iar in randurile ce urmeaza vei afla si cum sa faci tranzactiile acestea, simplu, rapid, convenabil. 

Cum sa cumperi actiuni Teck (TECK) cu comision 0, in 3 pasi simpli

Mai intai de toate alege platforma de tranzactionare. Ce spui de eToro? Daca nu stii inca despre aceasta, afla ca este una dintre cele mai cunoscute, avand peste 25 de milioane de investitori inregistrati. Stiai ca sunt peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global care folosesc aceasta platforma? Prin eToro ai acces la peste 3000 de companiii, companii de la care poti cumpara actiuni. Ai de asemenea peste 3.000 de active financiare diferite, actiuni si criptomonede, ETF-uri, indici, valuta etc.

Cum poti cumpara actiuni TECK in doar 3 pasi:

Creeaza un cont in platforma eToro 

cont etoro

Este ceva simplu de urmat pentru a te inregistra. Iar confirmarea vine imediat dupa. 

Faci prima depunerea 

alimentare cont etoro

Valoarea minima a depozitului pentru conturile utilizatorilor din Romania este de 100 de dolari. Poti face depunerea si in lei, fara absolut nicio problema. 

Cumpara actiuni 

cumpara actiuni etoro

Ultimul pas este cel de cumparare efectiva a actiunilor pe care ti le doresti. 

De ce sa tranzactionezi pe eToro, te intrebi? 

eToro este mai mult decat o platforma de tranzactionare. Aici nu platesti comision pentru volumul de tranzactionare. De asemenea, pentru cei care doresc sa experimenteze fara risc, pot folosi un cont demo, pus la dispozitie gratuit. Astfel se vor obisnui prin practica cu tot ce inseamna acest domeniu. Contul este acreditat cu 100.000 USD si pot oricand sa exerseze tranzactionarile. 

Mai mult decat atat, pot invata destul de multe de aici. eToro este de asemenea si o comunitate, dar si o academie. 


Concluzie 

Statisticile curente se schimba rapid, luam in considerare si volatilitatea pietei, insa in acest moment actiunile TECK sunt considerate foarte bune si investitorii primesc incurajarea de a cumpara fara rezerve. Pentru cei care se intreaba in ce masura aceasta companie este una bine cotata, ar fi bine de spus ca are un rating foarte bun, 85% din angajati ar recomanda acest loc de munca si 74% din ei au repere pozitive despre acest business, conform studiilor facute publice. 

Acum stii si de unde sa le cumperi, usor si fara comision. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *