Ulysses

Cum sa petreci in New York

Cu siguranta ca iti doresti sa ajungi sa vezi macar o singura data orasul New York, pentru a vedea daca orasul chiar nu doarme asa cum se spune. O zicala de care te vei putea convinge de unul singur din primele momente in care ajungi acolo. Asa ca ar trebui sa faci tot posbilul sa nu pierzi timpul incercand sa dormi.

Patriot Saloon

Acesta este localizat in Tribeca pe 110 Chambers Street. localul este unul care aborteaza o tema patriotica, asa ca vei vedea foarte multe steaguri si alte elemente care apartin culturii nord americane. Este locul in care mergi la costum si cravata pentru a vorbi cu domnisoare in fuste scurte si destul de stridente. Bartenderii sunt foarte prietenosi si atmosfera in general este una destul de placuta. Probabil lucrul cel mai atractiv in legatura cu acesta este ca ai shoturi de margarita, Jameson sau Fireball la doar 2$.

Plunge

Plunge este localizat in Meatpacking District pe 18 9th Ave si daca nu il cunosti pe patron, probabil ca va trebui sa stai si sa astepti la coada destul de lunga din fata Gansevoort Hotel. Luminile mov si roz, muzica asurzitoare si mansarda de pe acoperis fac din Plunge un local de vizitat in weekenduri.

Ulysses

Ulysses este localizat pe 95 Pearl Street, Financial District. Desi intraga strata Stone este plina de oameni la costum care lucreaza la banci sau la companii financiare, clubul este unul care ajunge a fi destul de aglomerat in zilele de joi, vineri si sambata. Bautura preferata a acestui pub este berea Guiness. Un loc destul de bun de agatat daca vii cu lectiile pregatite. O zicala care umbla destul de des in acest loca; „Sorry I have a boyfriend,” „It’s OK, so do I”. Asadar totul sta in modul in care abordezi problema, de acolo totul vine de la sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *