Cum te schimba sarcina-Partea III

Sunt multe diferente intre statutul de parinte si cel pe non-parinte, in primul rand existenta cel putin a unui copil in viata ta. Dupa cum ne putem bine da seama, meseria de parinte este grea, dar presupune si beneficii nenumarate, insa mai presus de toate iti schimba mentalitatea, dar si trupul, in cazul mamelor.

Acum, televizorul nu mai este asa o mare problema cum o considerai a fi in trecut, venind vorba de timpul pe care ar trebui sa-l petreaca copii in fata tv-ului. Acesta poate deveni chiar un ajutor, un aliat pentru tine, mai ales atunci cand tu ai altceva de facut, destul de important si care nu poate fi amanat.

De exemplu, ai de trimis un email la serviciu, ai de scris o scrisoare importanta sau de dat un telefon cuiva apropiat pentru a comunica ceva, atunci ce poti face cand esti singur acasa si nu este nimeni care sa stea cu copilul sau sa-l supravegheze pentru a nu afce prostioare/

Simplu, dai drumul la tv pe canalul preferat al pustiului si astfel el va fi absorbit de tot ce e acolo si te vei putea descurca cu ce ai de facut. Nu numai ca vei castiga timp pentru tine, dar vei deveni in ochii celui mic o mama super, care se gandeste si la nevoile si placerile lui mai speciale.

Atunci cand devii parinte nu te mai poti vedea cu fetele sau baietii la fel cum o faceai inainte, decat daca iei copiii cu tine  si sigur nu asta iti doresti, mai ales cand doresti timp liber doar pentru tine si placerile tale.

Poate nu te-ai asteptat la asta inainte de a deveni parinte, insa copilul te poate dezamagi de multe ori. Asta se poate intampla deseori si nimic nu mai este la fel in momentul respectiv pentru ca tocmai cel caruia i-ai dat viata, sange din sangele tau, iti poate provoca duferinta.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *