Cum te schimba sarcina-Partea IV

Sarcina si viata de parinte te schimba in atatea feluri, de la infatisare pana la comportament si tabieturi. Ambii parinti sunt afectati intr-un oarecare fel de rolul de parinte. Ca barbat, devii mai sensibil, mai calm, mai altruist, mai ingrijorat si stresat de diferite situatii specifice vietii de parinte.

Asadar, hai sa mai vedem niste lucruri care ne schimba sau ne pot schimba viata in calitate de viitori parinti.

Intarzii

Atunci cand intarzii la intalnirea cu prietenele tale cu 15 minute, asta inseamna ca esti la timp din pcuntul tau de vedere, iar daca vreuna dintre ele este mai nemultumita si te cearta ca ai intarziat cu mult, ii poti inchide gura spunandu-i ca esti mama, iar mamele au voie sa faca acest lucru, pentru ca sunt speciale.

Oboseala continua

Esti obosit/a aproape tot timpul si te mai si plangi de acest lcuru. Timpul nu-ti mai ajunge sa-l imparti intre responsabilitatile de parinte, de sot/ie si de prieten, daramaite sa mai ai si timp pentru tine, pentru odihna, sau macar pentru un somn ca la carte.

No stress!

Atunci cand esti parinte ajungi sa nu-ti mai pese cam deloc de aspectul fizic, chiar daca esti femeie iar inainte de a avea acest statut erai regina frumusetii. Cui ii pasa daca mai arati sau nu bine, odata ce copiii sunt cel mai important aspect al vietii tale de acum? Ce conteaza cu adevarat acum este cat de multumit si  cat de dragut si cu grija imbracat este cel mic.

Sweet mess

Ai ajuns sa te complaci in situatia in care esti, in care viata ta este o adevarata harababura, din care nici tu nu stii cum sa te mai scoti. Insa harababura in adevaratul sens al cuvantului. Nu numai viata ta va fi afectata de asta, ci si casa ta, mai ales casa.

Cand nu vei mai zari canapeaua sau cand nu vei mai gasi telecomanda dintre mormanele de haine si obiecte din camera, si nu vei urla de nervi, atunci poti zice ca te-ai obisnuit cu aceasta viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *