De ce nu trebuie sa repari tu chestii in casa

Exista anumite lucruri pe care instalatorul tau isi doreste sa nu le fi facut tu de unul singur in casa, pentru ca din rau poti ajunge la si mai rau.

Pentru a impiedica potentiale inundatii, rupturi sau infundari de tevi, ar trebui sa eviti a mai repara tu singur chestii prin baie, bucatarie sau in alte locuri, si in schimb a chema un instalator care sa rezolve problemele aparute.

Nu mai folosi de unul singur chimicale pentru a curata canalele de scurgere, pentru ca rareori vor resusi sa curete eficient, dar te vei mai si trezi cu arsuri grave pe maini, datorita efectului puternic pe care il au acestea asupra pielii tale.

Nu mai trata toaleta ca si cum ar fi un cos de gunoi. Chiar daca sunt considerate a fi bune de aruncat in toaleta, nu mai arunca produsele de igiena feminina acolo, nici servetelele demachiante, nici dischetele demachiante sau nisipul pisicii acolo, pentru acest gen de produse nu se pot dezintegra asa de repede si pot infunda teava de scurgere.

Nu incerca sa diagnostici si sa repari o problema referitoare la instalatiile sanitarede unul singur, dar nici nu angaja pe cineva la fel de „priceput” ca tine sa faca asta, pentru ca pana la urma va iesi mai urat si vei avea nevoie de serviciile unui instalator adevarat.

Daca nu ai un sistem de protectie impotriva scurgerilor, atunci este cazul sa iti faci rost de unul. Nu este bine sa te zgarcesti in achizitionarea si instalarea unui sistem de protectie impotriva scurgerilor, pentru ca nu costa foarte mult si ofera atat o alarma, cat si un interupator principal de apa, care se pot ocupa de problemele tale in caz de incalzire a apei, a masinei de spalat vase si a chiuvetelor.

Nu supraincarca tocatorul de gunoaie. Nu turna grasime in el(la un moment dat grasimea se va intari si il va infunda), si de asemenea nu arunca alimente fibroase ca telina si anghinarea. Toate astea nu vor duce decat la infundarea acestuia si stricarea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *