vopsirea parului la salon cu Stailer

De ce te complaci cu salonul de înfrumusețare la care mergi acum? Caută altul prin Stailer!

Evident când mergi la un salon ce cauți mai exact? Să nu fii dezamăgită de servicii, să arate bine salonul, atmosfera să fie una plăcută, personalul profesionist și să nu îți vinzi organele pentru o transformare a look-ului. În special că unele întrețineri trebuie să fie făcute destul de des, nu oricine își permite chiar să dea bani întruna la salon.

De aceea, este destul de greu să găsești unul care să-ți fie pe plac din toate punctele de vedere. Să mergi din auzite la unul nu e o opțiune viabilă, fiindcă ce-i place unuia, nu-i place altuia. Ca să nu mai vorbim despre timp, reușești să-ți faci programări o dată la săptămână fiindcă n-ai timp și energie să stai de acuma să suni la fiecare în parte să vezi care-i liber.

Există totuși o soluție, ce te ajută să rezolvi aceste inconveniente și cine știe, poate chiar să te alegi cu stiliști pe viață. Pe numele său Stailer, această platformă de programări online la salon a căpătat tot mai multă susținere și apreciere din partea publicului, dorindu-se a deveni metoda principală de a-ți rezerva un scaun în salon. Îți explic mai jos de ce este atât de populară.

Ce este Stailer, mai precis

O pagină cu doar câteva filtre. Un concept pe cât de simplu, pe atât de uimitor. Exact ca în cazul shoppingului online, când de exemplu cauți poate un anumit tip de rochie, un croi, o culoare, setezi niște filtre ca să obții doar ce te interesează. Așa e și pe Stailer. Selectezi orașul din care ești, în listă regăsindu-se momentan Iașiul, Clujul, Oradea, Timișoara și București, data și ora când vrei programarea, serviciul dorit și genul tău, fiindcă Stailer este și pentru femei și pentru bărbați. În doar câteva secunde primești lista cu saloanele ce se pliază pe timpul tău disponibil, iar de acolo the choice is up to you!

Bineînțeles, fiecare salon vine cu detalii importante precum prețurile percepute pe fiecare serviciu, poze ale locației în sine, ale altor lucrări și recenzii ale altor clienți, iar tu vei lua decizia potrivită în baza tuturor acestor informații. Ești din capitală și cauți un salon apreciat de clienți pentru a te vopsi? Poți găsi chiar azi un loc pentru balayage la MM Boutique Salon.

Trebuie să instalez ceva?

Nu. Nu ai nimic de downloadat, de instalat, nici măcar nu ai nevoie de cont ca să utilizezi platforma, îți poți face programări rapide chiar și așa. Primești un link la final după confirmare și tot de acolo poți anula fără probleme, vezi aici alte detalii. Dar contul prezintă câteva avantaje de care ar trebui să ții cont și e complet gratuit.

  • poți seta remindere ale programărilor.
  • programările sunt mai ușor de gestionat în calendarul virtual, oricând, 24/7.
  • mai ușor să anulezi programările dacă nu poți ajunge. Fără telefoane, fără taxe percepute.
  • poți revedea ce saloane ai frecventat, iar astfel nu le vei uita pe cele care ți-au plăcut.

Vei vedea că este mult mai simplu să te programezi online, decât să suni în stânga și în dreapta sau să accesezi zeci de pagini. Convinge-te și tu, accesând stailer.ro. Dacă vrei informații extra poți scrie la support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.