Deciziile luate la nervi

Exista foarte multe persoane cae au reactii nepotrivite atunci cand au o stare de nervozitate. De cele mai multe ori oamenii ajung sa regrete faptul ca nu au reactionat corespunzator atunci cand au fost pusi intr-o anumita situatie limita. Astfel, ei ajung sa faca fapte care au consecinte grele sau arunca vorbe care ii ranesc pe cei din jur.

Un lucru este cert: in momentul in care sunt nervosi oamenii nu pot gandi foarte bine lucrurile si spun tot ceea ce le vine prin minte.

Nu e bine sa actionam din impuls si sa facem lucruri regretabile si greu de depasit. Din acest motiv ne-am gandit la anumite lucruri care va vor face sa va controlati starea de nervi:

In primul rand totul tine de autocontrol. Daca stiti cum trebuie sa va autocontrolati atunci nu ezitati sa o faceti. Exista multe situatii care te pun intr-o lumina proasta si nu reusesti sa le faci fata. Important este sa intelegi ca viata este facuta din bune si rele si nu putem sa ne impotrivim ei.

Peste tot pe unde vom merge ne vom intalni cu astfel de situatii limita care ne vor face sa avem reactii nepotrivite. O persoana foarte nervoasa nu este considerata decat o persoana lipsita de autocontrol, deci o persoana slaba.

Cu siguranta va intrebati cum poate fi considerata o persoana nervoasa o persoana slaba. Ei bine, cineva care nu stie sa isi controleze reactiile si le face doar din impuls sau la nervi este o persoana incapabila de a se cunoaste. Cu alte cuvinte, nu se cunoaste atat de bine incat sa stie sa  se controleze.

Asadar, autocontrolul este cel mai important in astfel de situatii. ganditi-va la faptul ca actiunile dvs. vor fi regretate mai tarziu daca vor fi efectuate sub influenta nervilor. Faceti activitati care va binedispun si va ajuta sa treceti peste starea recalcitranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *