Destinatii exotice

O prima destinatie exotica buna de ales atat pentru vara, cat si pentru perioada iernii sunt Insulele Bahamas sau tara celor 700 de insule. Este un brand in sine, un reper turistic, dar si un adevarat lux pentru oamenii de pretutindeni.

Bahamas

Aici te poti caza de la hosteluri, pana la cabanute mai modeste sau bungalouri, dar oriunde ai sta te poti bucura de priveliste, de soare si caldura, dar si de minunatiile unor locuri unice.

Mexic

Exoticul loc reprezinta o alta destinatie de vacanta foarte apreciata si cautata de amatorii de frumos si vacante din intreaga lume. Ce vei intalni in Mexic? Celebrul club Coco Bongo la care nu trebuie sa ratezi ocazia sa mergi sa te distrezi, celebrii mariachi, ce ofera o imagine pitoreasca a Mexicului, dar si shot-urile de tequila ce trebuie sa le incerci de la mama lor, de acasa.

Insulele Virgine Britanice

Ca turist aici, te poti delecta cu frecventarea numeroaselor plaje cu nisip alb, fin poti practica multe sporturi de apa, printre care scufundarile la recifele de corali. Un avantaj ar consta in faptul ca plajele nu sunt foarte populate, de aici venind si denumirea de „virgine”. Aici, pe langa snorkeling-ul se mai pate practica si scuba-diving, dar si windsurfing.

Insulele Caraibe

Cunoscute ca destinatie de vacanta in special pentru pensionari si indragostiti, acum aceasta destinatie exotica este tot mai cautata de oameni de peste tot din lume si cu diferite preocupari si stiluri de viata. Insulele Caraibe sunt in special cunoscute pentru recifurile minunate de corali care se regasesc in apele Marii Caraibelor, o legenda in sine.

Barbados

Zona cunoscuta mai ales pentru provenienta unui mare nume in industria muzicala, Rihanna, acest loc superb se mai poate lauda si pentru plajele cu nisipuri fine si apele limpezi, azurii, dar si pentru binecuvantarea de a fi ocolita de uragane.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *