seki.ro

Din grija pentru unghiile tale, alege unghiera corecta

Ingrijirea unghiilor acasa poate fi posibila, atat timp cat se respecta conditiile de igiena si mai ales regulile de taiere. Pare destul de simplu sa faci asta, pana cand te confrunti cu o unghie incarnata. Mai ales pozitia necorespunzatoare pentru ingrijirea unghiilor de la picioare defavorizeaza si duce la aparitia nicocriptozei, adica a unghiei incarnate asa cum este cunoscuta in termeni populari.

Din fericire, exista solutii. Una dintre acestea este folosirea unor ustensile de tip unghiera unghii incarnate. Cand deja te confrunti cu o astfel de problema trebuie sa tai unghia in asa fel incat ea sa creasca ulterior corect, dar mai ales sa reusesti sa tai unghia ce preseaza pielea si cauzeaza durere.

Ce trebuie sa stii despre unghia incarnata

Aceasta situatie se intampla numai la unghiile de la picioare. Cauza este cel mai adesea legata de unghia taiata de-a lungul timpului intr-o maniera neindicata. Un colt al unghiei impinge in piele, apare durerea si inflamatia si totul se amplifica pe masura ce unghia creste. Cel mai adesea se intampla la unghia degetului mare. Netratata, situatia poate degenera, poate face abces si se ajunge la interventie chirurgicala.

Pana cand se ajunge la forme severe se recomanda o ingrijire constanta a unghiilor. Acestea ar trebui taiate fara ca unghia sa fie bruscata, taind intr-un unghi ce va inlatura zona care creste necorespunzator. Este destul de dificil sa se intample asta. Cel mai adesea se recurge la personalul specializat al unui salon, desi asta inseamna sa depinzi de aceste sedinte.

O varianta indicata este de a achizitiona o unghiera speciala. Exista pe piata astfel de produse. Ce este aparte la acestea se refera la calitate, rezistenta si din punct de vedere al formei se distinge marginea inclinata. Cu ajutorul unei unghiere pentru unghii incarnate, cum este cea de la Seki.ro spre exemplu, se va putea taia unghia in unghi drept, lasand coltul unghiei peste piele.

O astfel de ustensila se va folosi pentru pedichiura chiar si cand nu se mai pune problema unghiei incarnate. Sunt cazuri de persoane cu recidiva. Unghia poate deveni din nou reincarnata, din aceleasi motive. Asadar, ca masura de precautie se recomanda ca o unghiera sa fie folosita.

Unghiera de la Seki.ro

Produsele regasite in cadrul acestei pagini vin la pachet cu garantia de 2 ani. Asta spune deja multe despre calitate. Unghiera pentru unghii incarnate dispune de placare cu crom, sistem de captare, este realizata din otel Seki si este foarte usor de folosit. Efectele se observa in timp.

Numai o persoana care s-a confruntat cu durere la nivelul unghiilor stie cat de neplacuta poate fi unghia incarnata. Aparent este un subiect usor de ignorat, mai ales ca in prima faza o jena la nivelul unghiei nu se explica, nu se intelege, acel colt este adanc ascuns si din ideea de a nu brusca unghia sau a provoca leziuni nu se realizeaza taietura corecta. Insa inamicul ascuns este ulterior inteles cand deja situatia este mai avansata.

O ingrijire a unghiilor corespunzatoare incepe mai intai de toate cu informarea si cu alegeri corecte in materie de ustensile folosite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *