AntMarketers.ro

Explicatii despre sansele ca site-ul tau sa aiba pozitii bune in Google, oferite de specialistii de la AntMarketers.ro

Intentia unui site trebuie sa vizeze raspunsul dat celor care sunt in cautare de intrebari, produse, servicii. Cu alte cuvinte, un site trebuie sa reuseasca sa ofere nisei careia i se adreseaza solutii si explicatii concrete. Desigur ca site-ul are nevoie de optimizare pentru a fi usor de gasit si in plus pentru a fi in top, acolo unde este locul celor ce ofera calitate. Iata ce explicatii ofera cei de la AntMarketers.ro cu privire la sansele unui site de a avea pozitii bune in topul cautarilor.

URL-urile accesibile si un continut bun

Pentru cei care nu stiu, Google se foloseste de un soft, Googlebot, pentru a colecta continut din pagini, formand astfel un index functional. Acesta ar trebui sa inteleaga continutul din pagina, de unde si nevoia de a avea in site continut optim si relevant. Va trebui sa inteleaga videourile, imaginile, deci tot ce este in pagina.

Un site securizat

Pentru cei care isi doresc un site clasat in primele pagini ale motorului de cautare ar trebui sa se tina cont de nevoia unui site securizat si a unei pagini de protocol. Certificatul SSL, cel care ofera extensia de tip https spune ca site-ul este unul sigur pentru transferul de date intre site si utilizator.

Mai mult decat atat, Chrome-ul a inceput deja sa ofere avertismente pentru accesarea acelor pagini ce nu detin securitate in pagina. De altfel, exista o mare preocupare pentru acest lucru, de unde si faptul ca un site are de castigat prin setarea de acest gen.

Linkurile

Dupa cum mentioneaza si specialistii de la AntMarketers.ro pentru a avea rezultate multumitoare privind clasarea site-ului in Google este nevoie de linkuri solide. Mentiunile de pe alte pagini catre pagina ta pot ajuta la o mai buna indexare. Asta inseamna sa creezi autoritatea paginii, intrucat acele linkuri vor fi ca si o recomandare pentru site, dovedind ca este de incredere, de calitate si furnizeaza informatii relevante.

Mobile device

Suntem tot mai dinamici, in miscare, suntem preocupati de modalitati mai rapide de a ne rezolva lucrurile, astfel ca este necesar sa luam in considerare cautarile cu ajutorul mobilului. Acestea sunt in trend – am putea spune, de unde si sansa ca un site optimizat din acest punct de vedere sa fie superior altora, Google permitand afisarea acestora cu prioritate fata de cele ce nu sunt responsive.

Continut de calitate

Nu se poate omite nici importanta continutului. Sa spunem ca prin diverse tehnici aduci in pagina ce acceseaza site-ul. Insa cand observa ca nu sunt informatiile dorite, va parasi imediat pagina. Asadar, continutul de calitate este si cel care te reprezinta, cel care vinde. Ar fi bine sa existe chiar persoane specializate pentru aceasta nisa, unii care se ocupa de retele sociale exclusiv, ca exemplu. Asta pentru ca modul in care se atrage atentia catre un site nu este la fel ca in presa. Uneori o simpla fraza insa bine gandita captiveaza.

In concluzie, ceea ce tine de seo este o poveste complexa. Este nevoie de o abordare pe masura, de unde si nevoia de a cauta agentii specializate pe domeniu.

Un comentariu la „Explicatii despre sansele ca site-ul tau sa aiba pozitii bune in Google, oferite de specialistii de la AntMarketers.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *