femeie de cariera

Femeie de cariera

A refuza o caatorie prea timpurie inseamna ca ai timp suficient pentru a gasi acea persoana potrivita cu care sa-ti petreci mai apoi restul vietii, acel tip special. Vei putea intelege ceea ce sa astepti mai exact de la tipul tau si de la viitorul tau psibil sot si este mai probabil sa eviti greselile. Ei bine, am un iubit si il iubesc foarte mult, insa nu sunt sigura daca vreau sa ma marit cu el.

Vreau sa devin pregatita emotional de casatorie. Viata de familie iti poate schimba cu siguranta rutina zilnica. Poate ca nu vei deveni o casnica, insa casatoria inseamna mereu rufe de spalat, mancare de gatit, adunari de familie in weekend si un buget comun. Am uitat sa mentionez ca atunci cand va veni un copil, viata de familie se va schimba si mai mult chiar.

In mod normalm nu poti fi pregatit deodata de toate aceste lucruri. Ele vin pe rand. Cateodata oamenii au anumite concepte legate de viata de familie si de copiii de mai tarziu, si de aceea isi impartasesc iluzii  si sperante legate de un viitor comun. Parintii mei sunt casatori de aproape 26 de ani si inca se iubesc. Eu, oricum, nu pot sa ma obisnuiesc cu ideea ca va trebui sa imi petrec restul vietii alaturi de o singura persoana  si sa am si copii cu aceasta.

Consider casatoria ca pe ceva care este unic si care se face doar o data in viata, mai ales de vreme ce va fi alegerea mea intr-o zi. Si totusi, am dreptul sa imi rezerv cat timp vreau pana sa imi gasesc pe cineva cu care sa ma marit la un moment dat.

Societatea zilelelor noastre continua in mod constant sa ne spuna ca timpul se scurge si ca nimic nu este mai important ca intemeierea unei familii fericite. Oricum, am observat ca a nu dori copii este un lucru obisnuit in ziua de azi. Am incetat sa ma mai ingrijorez legat de acest lucru. Stii de ce? Sustin ca ceasul meu biologic imi va suna exact cand va considera ca sunt potrivita pentru o viata de familie si pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *