Importanta unui jurnal

Planurile pentru viitor se vor pune in aplicare mai repede daca le vei scrie undeva si le vei tine la vedere pentru a le putea strabate cu privirea din cand in cand pentru a-ti reaminti ce vrei cu adevarat de la tine.

Jurnal pentru viitorul tau

Nu numai ca iti vei putea pastra si aminti ceea ce e mai important pentru tine, insa faptul ca ti-ai trecut undeva ideile de viitor te va ajuta la indeplinirea lor, te va determina sa iti amintesti ca ceea ce iti doresti cu adevarat se pate indeplini daca esti constant si ambitios.

Pe langa asta, cu ajutorul jurnalului te vei putea confesa cuiva fara a te teme ca vei fi judecat si fara a exista riscul ca mai apoi confidentele tale sa ajunga subiectul de barfa al cuiva.

Jurnalul-un terapeut de nadejde

Poti scapa de gandurile negative acumulate de-a lungul timpului, ca mai apoi sa te simti bine sufleteste doar asternandu-le pe hartie. De asemenea, poti sa scrii in jurnal si ceea ce ai realizat sau ceea ce iti doresti sa se intample frumos in viata ta pe viitor. Poti crea amintiri personale, pe care odata intiparite pe hartie sa revii cu drag si emotie la ele peste cativa ani.

Jurnalul personal poate sta ca marturie pentru experientele tale trecute pe care le-ai depasit si de care poti uita cu timpul, dar la care te poti intoarce  oricand si rememora vremurile peste care s-a asternut praful.

Asa cum un scriitor isi trece ideile pe ciorna pentru a crea mai apoi o mare opera, asa si tu iti poti nota undeva trairile pentru ca pe urma sa revii la ele dupa o perioada lunga de vreme, ca sa vezi de unde ai pornit, prin ce ai trecut in viata ta si unde ai ajuns in momentul de fata.

Opera ta este viata ta si implinirea cea mai mare a omului este ceea ce a realizat pana intr-un moment al vietii.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *