Lectii de invatat din despartiri

Sunt de parere ca oamenii intra in viata noastra cu un motiv. Cateodata aceste motive sunt evidente, in alte dati sunt de departe mult mai subtile. Cu timpul, oricum, incepem sa realizam de ce viata noastra a luat pe o anumita cale.

Din experienta, pot zice ca cele mai mari si importante lectii de viata ne sunt oferite de catre cei care ne cuceresc inimile.

Indiferent de cat de mult ai incerca, nu vei putea schimba o persoana. Este foarte simplu: oamenii nu pot fi schimbati, doar se pot schimba ei singuri.

Indiferent de cat de tare sau de mult vei incerca sa schimbi obisnuintele si gandurile unei persoane, nu tine de tine, nu poti face nimic in sensul asta. Poti doar sa iubesti acea persoana asa cum este sau sa pleci mai departe.

Poate indeplini cu brio criteriile pentru a fi considerat un barbat perfect, insa aparentele inseala de multe ori.

Chiar daca are un job grozav, chiar daca pare stapan pe situatie in majoritatea cazurilor, el poate totusi fi un barbat imatur care nu te respecta si nu te ajuta.

Relatiile romantice pot fi ca niste maratoane, asa ca trebuie sa tii pasul. Bucura-te si savureaza fiecare moment special, chiar nu exista motiv pentru care sa grabesti lucrurile.

Cand esti la inceputul unei relatii si esti prins in vartejul acesteia, poti fi tras foarte usor acolo si te poti pierde pe parcurs. Trebuie doar sa stii ca odata ce este destinat sa se intample ceva, se va intampla.

Esti atrasa de el, aveti parte de niste momente minunate impreuna, ba chiar ati ajuns sa va si cunoasteti unul altuia familiile si sa le mai si indragiti.

Si totusi, aveti ceva in comun macar? Impartasiti aceleasi interese, aveti aceleasi idei despre cariera, copii si bani?Daca da, foarte bine, minunat, daca nu, atunci mai gandeste-te! Valorile de baza vor inoda sau rupe o relatie romantica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *