Flickr login

Logare Flickr doar prin Google si Yahoo

Flickr este unul din cele mai polulare servicii pe care cei de la Yahoo le furnizeaza pe vremea cand Marissa Mayer a devenit CEO. Yahoo a incercat sa capitolizeze popularitatea site-ului de sharing de fotografii. Numai anul trecut, cei de la Yahoo au incercat sa atraga mai multi utilizatori prin oferirea unui spatiu de 1 TerraByte de stocare pentru fotografii in mod gratuit. Acum compania foloseste Flick ca o poarta pentru a crea un cont Yahoo, asta daca nu ai deja unul bineinteles.

Incepand cu aceasta luna, serviciul Flickr va cere tuturor utilizatorilor sa introduca un username si o parola pentru un cont Yahoo pentru a se putea loga. Acest anunt a fost facut de catre Markus Spiering, cel care se ocupa de acest proiect.

Postarea acestuia pe forumul companiei a spus ca eventual logarile prin intermediul Facebook vor fi inlaturate. Cat despre logarea prin folosirea unui cont Google, viitorul in aceasta privinta este neclar. Chiar si asa nu ne vom mai putea loga pe Flickr folosind contul de Facebook incepand cu data de 30 iunie.

Ideea de a te loga pe Flickr folosind adresa ta de Yahoo a fost luata in vedere si dezvoltata inca din luna martie a acestui ani. La acel moment Yahoo a promis ca in timp toate site-urile si serviciile lor vor necesita un cont Yahoo pentru logare.

Pentru moment cei de la Yahoo au pus la dispozitie o pagina speciala pentru cei ce se logau folosind contul de Facebook sau Google pe Flickr prin care ii anunta ca este ultima oara cand se pot loga pe site in aceasta maniere. Dupa aceea vei fi directionat catre o pagina unde sa-ti creezi propriul cont Yahoo.

Yahoo a anuntat ca face aceasta schimbare deoarece doreste sa usureze sistemul de recuperare a parolelor si sitemul de asistenta pentru clienti lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *