Friends

Lucruri pe care doar cei mai buni prieteni le fac

Fiecare om cunoaste foarte multe persoane, persoane pe care ajunge sa respecte si sa le pretuiasca, vorbim aici despre prietenii adevarati, de prietenii foarte buni. Restul oamenilor sunt doar cunostinte, amici. Un om ajunge sa aiba foarte putini prieteni adevarati pe care se pot baza.

Acesti prieteni vor face ceva ce nu faci in mod normal cu restul cunostintelor:

Isi vor construi un viitor imaginar cu tin alaturi

Din moment ce sunteti foarte buni prieteni este foarte probabil ca veti ajunge sa fiti in contact mai mereu, sa vorbiti, sa va vedeti. Alaturi de acestia ajungi sa imparti cele mai ciudate si mai placute ganduri. Va puteti imagina cum veti fi peste cativa ani ce anume veti face si cum arata viitorul pentru voi.

Vor avea grija de tine cand esti beat

Cand esti beat si abia te poti tine pe picioare, iti vei recunoaste prietenii buni ca fiind cei care te vor ajuta sa te ridici pe picioare, iar cei mai buni prieteni vor fi langa tine dand la rate in sincron.

Vor cheltui si ultimul sfant pentru tine

Chiar daca acestia vor ramane fara bani, vor da ultimul sfant pentru tine daca vei avea nevoie. Este ca si cum ar avea mereu grija de tine si daca stie ca nu il poate folosi banii pentru el insusi te va ajuta cu cea mai mare placere.

Se vor insulta reciproc

Stai putin si te gandeste cu vorbesti cu cei mai apropiati prieteni ai tai. Destul de multe insulte sunt adresate dintr-o parte in cealalata, dar asta nu pare sa deranjeze pe nimeni, ba chiar e modul in care va aratati afectiunea unul fata de celelalt. Eventual aceste insulte vor fi atat de obisnuite incat va fi limbajul vostru de cod ce va defini prietenia. In acelasi timp sentimentul se va intari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *