Merita sau nu sa ii acorzi incredere

Cand suntem la inceputul unei relatii nu putem sa spunem lucruri prea marete sau sa ne lasam orbiti de aspectul fizic al unei persoane. Este foarte important sa aveti foarte multe discutii care sa iti dea de inteles daca este sau nu persoana potrivita pentru tine. Si cu siguranta, nu incepi o relatie pentru ca astepti sa te certi sau sa te desparti. Pe parcursul timpului vei incepe sa investesti sentimente si de aceea este foarte important daca partenerul tau merita sau nu increderea ta. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le analizezi pentru a sti daca este persoana potrivita pentru tine sau nu:

  • In primul rand, analizeaza-ifoarte bine viata. Fii atenta la detaliile pe care ti le povesteste si astfel iti vei da seama ce fel de barbat ai in fata ta. Daca a avut relatii de lunga durata sau de prietenie absoluta trebuie sa realizezi aceste lucruri. In caz contrat, trebuie sa fii atenta la persoana cu care ai de-a face. Incearca sa ii analizezi foarte bine viata pentru a sti daca trebuie sau nu sa ai incredere in el.
  • Apoi, comportamentul ii poate trada adevarata personalitate. Vorbele nu sunt suficiente, ba chiar pot fi inselatoare de foarte multe ori. Este important sa ii studiezi comportamentul, sa observi cat este de barfitor sau cat de urat vorbeste despre fostele lui relatii. Gandeste-te ca nu vei fi o exceptie, ba dimpotriva. De asemenea, daca observi ca povestile lui tind usor inspre fantastic trebuie sa iti pui un semn de intrebare. Analizeaza cat de mult exagereaza atunci cand iti poveste anumite lucruri din viata lui si vezi daca povestile lui deformeaza complet adevarul. Daca ai de a face cu o persoana care exagereaza foarte mult cel mai probabil nu poti avea incredere in el.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *