mobila la comanda

Mobila la comanda – beneficii

Pe parcursul ultimilor ani fiecare dintre noi a putut observa o crestere a interesului pentru piesele de mobilier realizate la comanda. Nu este un lucru pe care sa il putem vedea doar din statistici, o vedem la vecini, prieteni, cunostinte sau rude care remobileaza si reamenajeaza locuintele. Chiar daca preturile sunt accesibile atat in variantele standard cat si la cele de mobila pe comanda, avantajele oferite de cea din urma solutie determina tot mai multe persoane sa cumpere astfel de piese de mobilier.

Unul din cele mai importante beneficii de a alege o piesa de mobilier realizata la comanda este ca va fi construita dupa masuratori si specificatii exacte. Adesea, atunci cand cumperi mobila, esti constrans de limitari de spatiu, dimensiuni si asa mai departe. Piesele nu se mai incadreaza perfect, nu este optimizat intregul spatiu; cu mobila la comanda scapi insa de toate aceste neajunsuri.

Lista beneficiilor continua cu longevitatea. Adesea, mobila cumparata din magazin este mai putin durabila decat cea realizata la comanda. Pentru un pret redus se fac compromisuri la materialele componente si astfel calitatea are de suferit. La alegerea mobilierului pe comanda acest neajuns este in totalitate inlaturat. Ai propriile optiuni aici: alegi materialul, alegi culorile, alegi finisajele, alegi design-ul. Orice spatiu poate fi astfel garnisit cu piesele de mobilier durabile si aspectuoase, realizate exact dupa dimensiunile si formele dorite. Indirect vei avea si avantajul unicitatii – nu vei mai avea surpriza de a vedea acelasi dulap mergand in vizita la rude, cunostinte sau prieteni.

Poate cel mai mare avantaj este faptul ca ai un control asupra pretului. Fiecare dintre noi are un buget stabilit pentru astfel de achizitii. Nu poti depasi acel buget, pentru ca nu vrei sa intri in noi datorii si cheltuieli. Optiunile variate iti stau astfel la dispozitie in cazul mobilierului la comanda: alegi tipul de material din care vor fi confectionate piesele, alegi tipul structurilor de rezistenta si astfel ai un control asupra pretului total. Tinand cont de toate aceste beneficii, nu mai este deloc de mirare de ce mobila la comanda este o optiune tot mai frecventa in randul cumparatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *