impacare cu ex-ul

Motive pentru care sa te impaci cu fostul

Stim ca vrei si mai stim ca de fapt nu ai vrut vreodata sa te desparti de el, dar a trebuit. Stiu ca ai trecut cu greu peste despartire, de fapt inca mai simti ceva pentru el si tocmai de aceea iti vine greu can ii auzi din nou numele sau mai ales atunci cand te suna pe nepusa masa si parca mici fiori si fluturi in stomac nut-i dau pace.

Daca despartirea a venit ca din senin, ar trebui sa te impaci cu fostul iubit. Poate ca erai in perioada ciclului menstrual, poate ca ti s-a nazarit tie pur si simplu atunci cand i-ai dat papucii iubitului tau. Oricare ar fi motivul pentru care ai luat o asemenea decizie de moment si impulsiva, acesta nu este motivul real pentru care te-ai despartit de el. Recunoaste, esti doar cu totul dramatica si iti place sa exagerezi!

Fostul tau iubit scoate tot ce este mai bun din tine. Si nu vorbim doar despre ceea ce se intampla in pat, sa stii. Atunci cand gasesti motive bune in fiecare zi pentru care sa doresti sa devii mai buna decat esti, asta pentru ca iubitul tau iti inspira asta, atunci este de pastrat. Asadar, de ce te-ai mai despartit de el, de fapt?

Acesta iti iubeste familia. Atunci cand gasesti in sfarsit un tip care iti iubeste familia cu adevarat, nu-l lasa sa plece. Si nu vorbim de faptul ca vrea sa petreaca o si intreaga cu ai tai, doar pentru ca dupa aceea va primi o recompensa in pat.

Este un tip bun, cu adevarat. A gasi un tip care sa iti fie perechea potrivita pe care sa-l poti prezenta parintilor este ca si cum ai avea cate un orgasm in fiecare zi: rar. Daca ex-ul tau este o persoana sincera, onesta si intrutotul o persoana buna, fa-ti singura o favoare si adu-l inapoi in viata ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *