Munceste pentru propriul tau lux, munceste la Heylux

heyluxUna din cele mai fumoase perioade ale vietii o reprezinta studentia. Doar ca de-a lungul anilor de pregatire pentru ce va urma cam dai de grija si lipsa banilor. Multe studente opteaza sa isi gaseasca si un loc de munca part-time pentru a se intretine si pentru a-si putea achita integral taxa de scolarizare. Cele mai cautate locuri de munca in timpul studentiei vizeaza posturile de barmanita, casiera precum si cele de modele de videochat.

Nu este nicio rusine sa lucrezi intr-un domeniu in care clientii sunt doar barbati, pentru ca nimeni nu iti va aprecia mai mult personalitatea decat un barbat inteligent. Acesta va sti sa iti puna in valoare personalitatea si sa te faca sa te simti mandra ca esti femeie.

Marturii ale modelelor de la Heylux

O munca la un studio profesionist precum Heylux iti ofera posibilitatea sa iti cumperi cele mai multe lucruri, astfel incat sa nu apuci sa plangi de lipsuri. Unele dintre cele mai bune modele de la Heylux, Alina, a spus ca aceasta oportunitate i s-a ivit cand a implinit varsta de 20 de ani, pe vremea cand era studenta. Pentru ca a avut putina ambitie a mers la interviu, unde a fost heyluxintampinata de un numar mare de modele, care i-au oferit raspunsuri pentru fiecare intrebare pe care o adresa.

Alina a spus ca dupa un an de zile de munca in studioul Heylux a ajuns sa isi indeplineasca unul din vise si anume de a opta pentru un implant mamar cu silicon. A considerat ca ceea ce avea nu era suficient si de cele mai multe ori avea crize de complexitate, pana cand un domn i-a spus ca este frumoasa asa cum este ea, ca nu tuturor barbatilor le plac femeile cu bustul generos. Incercand sa acopere un gol interior, Alina si-a „achizitionat” o pereche de sani de care acum este mandra.

heyluxProbabil va intrebati cum a reusit acest lucru. Raspunsul este simplu. A fost mult mai ambitioasa si si-a spus ca personalitatea ei nu trebuie sa treaca cu vederea intr-o lume in care femeile sunt la conducere. Din punct de vedere statistic, o femeie poate capta atentia a cel putin 10 barbati atunci cand merge pe strada, iar atunci cand devine model de videochat atrage si mai multi barbati dornici de cunoastere si de comunicare. Pentru Alina, noua infatisare i-a scos in relief si mai mult senzualitatea, pentru ca in primul rand se simte mai bine in propria piele si mai apoi are o pofta de viata de invidiat. Tot ceea ce face Alina la Heylux este sa comunice cu admiratorii in masura in care acestia cauta putina relaxare, putin confort si putina socializare, cauta sa se simta impliniti si din alte puncte de vedere decat cel material. A fi apreciat este o calitate pe care modelele de la videochat sunt antrenate sa o detina.

9 comentarii la „Munceste pentru propriul tau lux, munceste la Heylux

  1. Da sa stii ca si eu as prefera de o mie de ori sa am colegi sau oameni cu care lujcrez numa barbati ca rfemeiel sunt rele intre ele ca niste cate :))

  2. Na frumos…femeile sunt rele da la heylux se lucreaza numai fete in echipa na si nu e bine? mai ales ca tii cont de domeniu

  3. Ambitioasa sunt da sunt mai timida. eu una nu m-as vedea facand asta abia daca ma vad eu bine in oglinda stand dezbracata

  4. Este adevarat pt ca ce nu stie multa lume e ca la videochat lumea intra sa vorbeasca, sa discute

  5. Adevaru e ca at cand esti tanara vrei sa ai de toate si te chinui sa ai de toate asa ca reusersti cum poti

  6. Da si cand ai experienta in munca si castigi mia mutl nu mai vrei unele lucruri :))) stiu si eu asta

  7. Da pe bune dadaca nu ai de ce sa nu te bucuri de asta? si eu vreau implant desi unii spun ca nu am nevoie 😛 da de unde bani…

Comentariile sunt închise.