Skype

Noul serviciu Skype Translator

Microsoft, impreuna cu Skype, au reusit sa demonstrez ca pot face traduceri impresionante in timp real. Serviciul Skype Translator permite ca doi utilizatori sa vorbeasca in limbi diferite, conversatia acestora fiind tradusa in timp real. Acum, un preview al acestui serviciu este pus la dispozitia publicului pentru a fi descarcat si incercat.

Skype Translator suporta lima engleza, italiana, spaniola si mandarina ca limbi vorbite la momentul actual. De asemenea, Skype detin o intreaga exhipa care se ocupa de traducere mai multor limbi straine. Cu toate acestea, nu trebuie sa ne facem griji, doarece acest serviciu poate realiza si traduceri de text pentru 50 de limbi, in mesaje instant. Skype Translator este disponibi pentru utilizatorii de Windows 8.1.

Asadar, aceasta noua aplicatie te ajuta sa comunici mult mai usor cu oamenii, fara a tine cont insa de barierele lingvistice. Tot ce trebuie sa faci este sa faci un apel video sau vocal folosind serviciul Skype Translator catre orice utilizator Skype care vorbeste o alta limba.

Trebuie sa stii ca in momentul in care folosesti Skype Translator conversatia este tradusa in timp real, cuvintele rostite de celalalt utilizator fiind traduse in limba in care iti este mai usor sa-l intelegi, pe eran fiind afisata o transcriere a apelului intr-un mesaj text.

Skype declara ca acest servciu este nou si inca lucreaza asupra modului de imbunatatire a modului in care sunt traduse apelurile.

Deocamdata Skype Translator functioneaza doar pe sistemele cu Windows 8.1 sau Windows 10. Prin urmare, daca ai un PC sau o tableta cu un sistem de operare mai vechi, ar fi timpul sa ii faci un upgrade. Pe termen lung, cei de la Microsoft spera ca Skype Translator sa fie serviciul ideal pentru ca cei 300 de milioane de utilizatori de Skype sa poate conversa natural intre ei, chiar si daca nu vorbesc aceeasi limba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *