O viata sexuala buna, chiar daca esti parinte

Esti mama, esti tata, ai copii frumosi si sanatosi, care deja au crescut destul de mult si nu mai este nevoie sa stai non-stop langa ei, pentru a avea grija sa nu li se intample ceva.

Hormonii tai au reinceput sa intre in actiune, dispui de ceva timp liber si ai vrea parca sa mai vezi cum este sa faci dragoste cu sotia, sa reaprindeti pasiunea din dormitor, pentru ca pana la urma in felul acesta au fost conceputi si copiii pe care deja ii aveti.

Condimenteaza-ti viata sexuala

Intre copii, munca si incercarea eterna de a avea un somn bun si linistit cel putin pentru o noapte, sexul poate ajunge la capatul listei tale de lucruri ce trebuie duse la bun sfarsit.

Dar ce ar fi mai revigorant si placut decat sa obtineti niste momente doar pentru voi, ca acelea de dinainte sa apara copiii in viata voastra, si sa va recapatati si pasiunea si atractia de dinainte?

Si adultii, ca si copiii, pot crede in minuni, in fantezii care se pot transforma in realitate. Cea mai buna modalitate de a stimula dorinta, de a reaprinde dorinta este prin impartasirea de fantezii, la comun.

Data viitoare cand veti fin pat, doar voi doi, ar trebui sa incepeti usor prin a va sopti unul altuia scenarii de filme XXX pe care vi le-ati imaginat ca le veti pune in aplicare impreuna.

Vizita la sex-shop

Sa faci ceva nou, cum ar fi sa vizitezi un magazin de jucarii sexuale poate improspata, innoi si surprinde relatia voastra de dragoste si va va stimula sa incercati lucruri si strategii noi.

Sex la telefon

Daca sotul sau sotia este plecata cu afaceri in alt loc sau pur si simplu lucreaza pana tarziu la birou, incearca sa-l sau s-o surprinzi cu un telefon fierbinte, ba poate chiar cu un apel video care sa-i arate ce pierde in lipsa de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *