colt de lectura

Organizarea coltului tau de lectura

Daca esti un impatimit al cartilor si acestea sunt cele mai frumoase modalitati prin care poti sa-ti ocupi timpul liber, mai ales atunci cand nu mai stii ce sa faci, atunci ai face bine sa-ti organizezi un spatiu doar al tau de lectura, un coltisor linistit si pasnic in care sa-ti vezi de ale tale si sa te relaxezi atunci cand cauti putina liniste si detasare de la tot ce te inconjoara.

Un colt mai gol si mai linistit al unei camere este spatiul perfect in care ai putea sa iti regasesti pacea interioara si pe care l-ai putea considera numai al tau de indata ce il aranjezi special pentru nevoile tale. Fa din acest spatiu un loc confortabil prin amplasarea acolo a unui fotoliu sau scaun cu brate si cu penute, sau poate chiar a unui balansoar bun.

Pune de asemenea si o masuta mica si draguta pe care mai apoi sa asezi o lampa vintage si o planta verde linistitoare. Ba poate chiar in locul acelei lampi obisnuite de pus pe masa, ai putea sa alegi chiar o lampa mult mai speciala, cu abajur si cu picior inalt care sa poata sta independent de masuta in cauza.

Astfel, vei avea mai mult loc pentru cartile tale preferate, pentru flori si pentru cana ta de ciocolata calda sau cafea inmiresmata. De asemenea, poti adauga pernute pe jos pentru cazul in care vrei sa stai direct pe covor si de asemenea, poti adauga si un suport special pentru carti si reviste sau ziare exact in tr-o parte a mesei sau a scaunului in cauza.

Nu stii ce sa faci cu acele carti pe care deja le-ai citit? Atunci inveleste-le intr-o coala de hartie sau ziar. Asta va crea un aspect finisat si uniform pentru atunci cand le vei aseza pe rafturile bibliotecii tale sau intr-un dulap in care tii lucruri vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *