Parerea tinerilor despre casatorie

Toate femeile viseaza la ziua cea mai mare cand se va organiza o petrecere doar in cinstea ei si a mirelui si va purta rochia de mireasa. La un moment dat se tot intreaba cand este momentul potrvit pentru a face pasul cel mare. Cu siguranta nu putem sa programam destinul si nu putem sa stim cand si cum va fi soarta noastra. Ideea este ca inainte de a te grabi si de a-ti programa momentul in care vrei sa faci nunta trebuie sa tii cont de anumiti factori foarte importanti pentru ca mariajul tau sa fie unul reusit. Cu siguranta nu iti doresti sa ai o casnicie care dureaza o perioada de timp dupa care lucrurile incep sa mearga prost si va ganditi la divort.

Casatoria este un lucru foarte important care trebuie sa fie facut cu calm si gandit foarte bine. Din acest motiv tinerii aleg in ziua de astazi sa stea o perioada de timp impreuna pentru a se cunoaste mai bine si dupa sa se hotarasca daca vor sau nu sa faca pasul cel mare. Acest lucru este un lucru foarte bun deoarece trebuie sa cunosti foarte bine persoana cu care ai de gand sa faci pasul aceasta atat de important, poate chiar cel mai important din viata.

Casatoria nu trebuie sa fie facut in pripa deoarece este o alegere pentru toata viata.  In momentul in care suntem foarte indragostiti nu mai realizam lucrurile si nu le mai vedem exact asa cum sunt ele. In dragoste totul este roz si functioneaza minunat. Dupa ce sentimentul de „indragosteala” trece, incepi sa realizezi defectele persoanei de langa tine si apoi este la aprecierea ta daca iti doresti sau nu sa iti intemeiezi o familie cu persoana respectiva. Asadar, aveti mare grija la alegerile pe care le faceti!

Un comentariu la „Parerea tinerilor despre casatorie

  1. Foarte multe dintre prietenele mele deja s-au casatorit si sunt chiar foarte fericite. E important sa faci aceaasta alegere atunci cand trebuie. Pe de alta parte, tot de alegeri tine si organizarea nuntii. Fiind recent logodita am inceput deja sa pregatim detaliile si foarte multe am gasit pe deluxe-cards.ro Daca mai sunt persoane in aceeasi situatie le recomand cu mare drag site-ul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *