Pernele cu umplutura naturala vs. pernele cu umplutura sintetica

Specialistii spun ca un adult, pentru a fi sanatos, productiv si sa aiba o stare de bine generala, are nevoie de 6 pana la 8 ore de somn. Cu toate acestea, fiecare dintre noi isi creeaza propriul ritm de somn, in functie de activitatile pe care le desfasuram si in functie de disponibilitate.

Uneori, desi dormim atat cat ne recomanda specialistii, nu avem parte de un somn odihnitor. Asta se poate intampla din cauza stresului, a copiilor sau a altor factori ce nu tin neaparat de noi. Putem insa controla factori precum: lumina, temperatura din camera, alegerile in ceea ce priveste patul, lenjeria pe care o folosim, pernele etc.

Daca e sa vorbim strict de perne, acestea au un rol extrem de important in obtinerea unui somn linistit si confortabil. Oferta pe piata este extrem de variata, in functie de material, compozitie, dimensiune, forma, culori etc. De unde stim care este mai potrivita pentru noi?

Este bine de stiut ca primul aspect pe care il luam in considerare este pozitia noastra din timpul somnului. Astfel, daca obisnuim sa dormim pe buta, optam pentru o perna nu foarte inalta si moale. Daca ne place sa dormim pe spate, alegerea va fi o perna mai dura si mai ferma. Pentru cei dintre noi care dorm pe o parte, perna potrivita va fi una mai dura.

Pernele cu umplutura sintetica

Pernele ce au umplutura din fibra siliconata ne confera acea senzatie de finete pe care cu totii o cautam. Umplutura este alcatuita din mii de fibre moi.

Aceste perne sunt foarte usoare si asigura o buna circulatie a aerului prin ele, permitand de asemenea umezelii sa treaca din perna in mediu – nu o retine. Pernele cu umplutura sintetica sunt igienice, antialergice si extrem de accesibile. Isi pastreaza forma in timp si nu sunt greu de intretinut. Ar mai fi de mentionat si faptul ca in interiorul lor nu traiesc bacterii si acarieni.

Regasim acest tip de perne in cadrul magazinului online Coneltex. Avand un invelis matlasat si fiind disponibile pe mai multe dimensiuni (40 x 40 cm, 50 x 70 cm si 70 x 70 cm), acestea sunt optiunea ideala in special pentru cei ce sufera de anumite alergii.

Pernele cu umplutura naturala

Pernele cu pene si puf sunt in topul preferintelor tuturor. Penele au rolul de a conferi fermitate pernelor, iar puful le face mai voluminoase si mai elastice. Avantajul principal al acestora este umplutura 100% naturala. De asemenea, au o durata de viata mai indelungata, sunt ferme si au proprietatea de a absoarbe si de a evacua transpiratia.

Tot pe site-ul oficial al Coneltex regasim si aceste perne in 3 dimensiuni diferite (40 x 40 cm, 50 x 70 cm si 60 x 60 cm). Compozitia lor este de 80% pana si 20% puf.

Pentru a comanda perne CONELTEX, accesati site-ul magazinului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *