Ari Gold

Personaje favorite din serialele TV

Fiecare dintre noi a urmarit probabil cel putin un serial TV american. Incepand cu Prison Break si sfasind cu cele mai recente seriale precum Game of Thrones. Multe din aceste seriale au o serie de personaje care te fac sa indragesti cu adevarat si sa dea un anumit farmec serialului in sine. Printre cele mai placute persoanje din serialele TV, ii vom regasi pe:

Ari Gold – “Entourage”

Entourage a fost un serial TV care se baza pe cariera individuala a unui actor american care incerca sa ajunga in reflectoarele Hollywood-ului. Ari Gold era managerul acestui actor care incearca sa faca un adevarat nume in lumea filmului. Jeremy Piven este actorul care il joaca pe Ari Gold. Caracterul acesta este bazat pe un agent Hollywood din realitate numit Ari Emanuel care a reusit sa isi faca propria agentie de talente, numita Endeavor Talent Agency. Acesta este un gentleman de elita si este cunoscut pentru tacticile sale neconventionale de a face afaceri. Este un personaj cu un caracter iesit din comun ceea ce la facut sa fie foarte placut de spectatori.

Dexter – “Dexter”

Dexter a fost un serial TV care arata viata unui criminal in serie ce lucreaza in departamentul de Criminalistica din Miami Metro. Acesta este un criminal in serie cu un anumit cod, care ajunge sa ucida doar personajele negative. Dexter are un ritual specific in momentul in care ucide, ceea ce il face un personaj destul de complex si cu reguli destul de stricte. Personajul se complica mai mult in momentul in care acesta incearca sa impace viata de criminal in serie cu viata de agent in criminalistica si cu viata de familie. Viziunea sa asupra lumii a fost data de o serie de evenimente neplacute din copilarie care l-au format si au ajuns sa ii influenteze modul de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *