stailer

Platformă online pentru programări la salon – stailer.ro

Nu crezi că ar fi mai simplu să te poți programa oricând la salon, fără să te deplasezi sau să iei legătura telefonic cu recepția? Pentru multe persoane este dificil să vorbească la telefon, din cauza unor probleme sociale, însă soluția este o platformă online pentru programări la salon. Cu ajutorul acesteia, vei putea naviga în voie oricât timp dorești și să găsești un salon sau un stilist ideal pentru nevoile tale.

Cum pot face o programare online?

Mai întâi, trebuie să accesezi platforma stailer.ro și să începi să o cunoști. Este foarte simplu să faci o programare online la unul dintre cele mai bune saloane din zona ta. Totul depinde de preferințele tale și de serviciile de care ai nevoie. Se pot face programări pentru femei și pentru bărbați, iar dacă știi pe cineva care și-ar dori o programare însă nu are timp, o poți face chiar tu. Site-ul stailer.ro este foarte ușor de folosit, am gasit acest articol care explică modul de funcționare al platformei.

Ce se întâmplă dacă nu știu să fac o programare?

Stailer a luat în calcul și această posibilitate și pentru a ajuta toți clienții care doresc să utilizeze platforma, site-ul pune la dispoziție un ghid video în care îți explică toți pașii. Pe prima pagină vei avea atât un ghid video de 1 minut, cât și o secțiune destinată întrebărilor frecvente. Fiind o platformă online pentru programări la salon, ți se va explica modul în care poți face programarea, cât și cum se anulează una.

În secțiunea de întrebări frecvente sunt răspunsuri cu privire la prețul pe care îl plătești pentru o programare, cu cât timp înainte vei primi notificare despre programarea făcută, cum vei afla daca stilistul anulează programarea și dacă poți face o programare pentru un prieten. Pe această platformă, tot ce vei face este gratuit. Programările nu costă nimic, așadar ai deja un răspuns la una dintre întrebări.

La ce servicii pot apela?

Pentru serviciile de înfrumusețare poți alege un stilist care le prestează pe toate sau câte un profesionist pentru fiecare în parte. Serviciile pe care le poți alege sunt în materie de păr și întreținere corporală. De la o simplă coafură, tuns sau vopsit, cât și manichiură, pedichiură, epilare, masaj, pensat, cosmetică sau machiaj, dar și tratamente pentru păr. Domnii pot alege servicii pentru barbă și aranjat, masaj pentru bărbați și cosmetică masculină, pe lângă cele de mai sus.

Stailer este platforma ideală care îți vine în ajutor pentru a face programări la salon. Poți alege din zeci de rezultate cu saloane și stiliști din Oradea, Timișoara, Cluj Napoca, București sau Iași. Doar intră pe www.stailer.ro și descoperă lumea digitalizată a saloanelor! Platforma poate fi accesată oricând și de oriunde, cu un dispozitiv conectat la internet. Dacă ai întrebări suplimentare, intră pe live chat-ul disponibil pe site sau trimite o solicitare la support@stailer.ro. Este o platformă online pentru programări la salon, potrivită pentru cei care vor să economisească timp.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *