stailer

Programare la salon – cum să faci totul mai rapid, cu Stailer

Cine a spus că viața e ușoară? Cine a spus că pentru a obține ce dorești nu trebuie să depui efort? Când vine vorba de mers la salon însă, nu te gândești totuși că poate fi atât de dificil. Să suni de la un salon la altul, să pierzi  timp doar căutând un loc liber pentru tuns, cosmetică sau orice alt serviciu poate fi destul de greu în zilele noastre. Descoperă Stailer și îți va fi mai ușor!

Vezi platforma Stailer și te vei convinge că pierzi timpul degeaba sunând la salon. Chiar și când este vorba despre salonul de beauty pe care îl frecventezi adesea, poți face programarea mai ușor, online. Verifică dacă acel salon este înscris pe stailer.ro și nu fi sceptic/ă în a face programarea! 

Stailer, prezent în peste 40 de orașe ale țării

Stailer a apărut inițial pe piață ca o platformă dedicată digitalizării. Cei care doreau să meargă la salon puteau accesa platforma în cauză și cu câteva clickuri reușeau să se programeze online. Acum există și aplicație dedicată, cu același nume. Poate fi descărcată din App Store, App Gallery sau Magazin Play și este gratuită. 

Concret, pentru a utiliza platforma sau aplicația ai nevoie de câteva momente, timp în care să faci căutările de interes pentru tine. Notează pentru cine este serviciul dorit, când anume și în ce oraș și filtrul activ din pagină îți arată care sunt acele saloane disponibile. Dintre acestea alege pe cel care îți convine. Ai la îndemână, fără să mai cauți în alte pagini, toate informațiile relevante. Vorbim aici despre:

  • Fotografii – poți vizualiza ce a ieșit din mâna unui hairstylist sau ce manichiuri superbe pot realiza manichiuristele unui salon. Astfel te vei convinge dacă vei dori să te lași pe mâna lor. În plus, poți vizualiza și cum arată locația, salonul în interior. 
  • Recenzii – cei care au trecut pragul unui salon pot lasă recenzii astfel încât alții ca tine, acum în căutarea unui salon, să poată face alegerea potrivită lor. 
  • Preț și durată – uneori surprizele apar când nu este momentul. Nu vei dori să fii luat/ă prin surprindere de costul unui serviciu. Află din pagina sau aplicația Stailer cât costă serviciul ce te interesează, precum și durata estimativă a serviciului în cauză. 

De asemenea, ai repere, ai ghid prin Google Maps, poți activa locația ta și astfel îți sunt afișate saloanele care sunt în apropierea ta. Pentru informatii suplimentare vezi aici.

Cât costă acest serviciu?

Nimic. Zero. Citește din nou. Stailer îți oferă acces gratuit și nu te condiționează în vreun fel. Poți face câte căutări ai nevoie, poți seta câte programări îți dorești, pentru tine, prietenii tău sau cei dragi ție. 

Dacă alegi varianta platformei nu ai nevoie de cont de utilizator. Dacă alegi varianta aplicației Stailer te poți loga cu contul tău de Facebook. 

Așadar, data viitoare când ai nevoie de o programare la salonul de hair and beauty nu ezita să folosești Stailer. 

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.