Stailer

Stailer – mergi la salon in orice zi a saptamanii

Stailer este o platforma – acum si sub forma de aplicatie – care te ajuta sa te programezi mult mai simplu la saloanele de beauty din orasul tau. Pe scurt poti cauta mult mai usor saloanele disponibile in ziua si la ora la care ai nevoie, pentru ca pagina va genera rezultatele care se potrivesc cautarii tale.

Serviciile de beauty sunt la mare cautare pentru ca oricine isi doreste sa se rasfete din cand in cand cu o vizita la salon. Astfel ca aplicatia stailer pentru programari vine ca o mana de ajutor, ca o punte intre clienti si stilisti. acum nu mai esti nevoit sa cauti separat fiecare salon in parte, ci le ai pe toate in acelasi loc. 

Avantajele utilizarii stailer

Daca renunti la vechea metoda de a te programa la salon si alegi un mod mult mai simplu – online, poti economisi timp pretios. Mai mult decat atat, ai parte si de alte avantaje precum:

  • Gasesti loc liber la salon atunci cand ai nevoie: trebuie doar sa selectezi din pagina filtrele care ti se potrivesc, inclusiv cele cu privire la data si la ora la care vrei sa mergi la salon. Astfel vezi ce stilisti sunt disponibili si alegi la cine vrei sa mergi, nu te mai pliezi tu pe programul stilistului. 
  • Este complet gratuit: pentru a utiliza stailer nu este nevoie sa platesti vreun ban. Utilizarea aplicatiei sau a platformei este complet gratuita, indiferent daca alegi sa creezi sau nu un cont. 
  • Poti anula oricand: in viata nu se stie niciodata cand apare vreun eveniment neprevazut sau cum se schimba complet programul. Daca te afli intr-o astfel de situatie si nu mai poti ajunge la salon poti anula gratuit, din aplicatie. stilistul este anuntat in timp util si eviti si acea conversatie telefonica incomoda in care trebuie sa te scuzi.
  • Nu ai limita de programari: programari nelimitate atat pentru tine cat si pentru prieteni daca este nevoie. Le ai pe toate in lista ta astfel incat sa nu omiti vreouna dintre ele. Cu privire la acest aspect citeste mai mult in acest articol.
  • Te programezi la salon in doar cateva minute: daca esti o persoana care poate decide repede ceea ce vrea, te programezi in doar cateva minute. ai la indemana informatiile care te intereseaza, vezi la cine vrei sa mergi si ai scapat de o grija. 
  • Cunosti toate detaliile de la inceput: un avantaj foarte mare pe care il ai atunci cand utilizezi stailer este faptul ca poti vedea toate detaliile inainte sa faci programarea. asta inseamna ca pretul pentru serviciul pe care l-ai selectat este afisat pentru fiecare stilist in parte. Vei afla si timpul de lucru, salonul si locatia lui, chiar poze ale altor lucrari. astfel vei vedea daca este stilistul potrivit pentru tine, in functie de ceea ce iti doresti. 

Daca tot s-a dat startul petrecerilor, anul acesta programarile la salon nu vor mai fi un stres pentru tine. Poti sti sigur ca ai locul rezervat la salon in cateva minute, daca vei utiliza stailer. 

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.