Charlie Sheen

Staruri talentate cu cariere ruinate

Fanii l-au gasit mereu irezistibil pe Mel Gibosn. Filmul sau etrem de amuzant Mad Max l-a facut unul dintre cele mai iubite staruri ale vremurilor sale. Atunci cand a produs filmul Braveheart si a castigat un premiu Oscar pentru acesta, se parea ca si-a lasat amprenta definitiv asupra lumii filmului.In spatele lumii profesionale, totusi, Mel Gibson a avut mereu o mare problema cu bautura.

Mel Gibson

Inca din anul 1996, a fost implicat in mod repetat in condus sub influenta alcoolului, violenta domestica si discursuri ale urii. A divortat de prima lui sotie dupa 26 ani de casatorie. Au dat nastere la o fetita si la sase baietei. Insa dupa ce s-a despartit de pianista rusa Oksana Grigorieva, viata si cariera sa au inceput sa se destrame.

Avand atatea lovituri date reputatiei sale, Gibson a devenit o epava pe plan profesional. A fost condamnat la 16 ore de munca in folosul comunitatii, o perioada de proba si a primit numeroase amenzi pentru asta. Prin urmare, colegii sai i-au intors spatele si acesta si-a pierdut contractul cu William Morris Endeavor Entertainment.

Charlie Sheen

Charlie Sheen nu a fost niciodata serios referitor la rolurile sale. Acesta a ales o viata de alcoolic, de petrecere si de jucat ocazional, in schimb. A obtinut un singur lucru din stilul sau de viata dezordonat de party animal-o reputatie solida de egoist, persoana cu capul in nori. Acesta a putut sa-si exercite aceasta personalitate intr-un rol grozav  in sitcomul hit „Two and a Half Men”, in care s-a jucat pe sine, practic.

Din pacate, comportamentul imprevizibil al lui Charlie Sheen l-a bagat in probleme cu producatorul show-ului, si a fost concediat. Urmand concedireea sa, Sheen a suferit de un esec total in care posta pe YouTube tot felul de mesaje prin care spunea ca este un varcolac cu sange de tigru si un rock star de pe Marte. Cariera sa avea nevoie de o recuperare. Acesta a fost casatorit de 3 ori, insa tatal a 5 copii nu a fost niciodata un bun tata sau sot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *