Tipuri de oameni pe care ii vei intalni la localul organic din colt

Este sambata dimineata si cum deja ti-ai indeplinit ritualul de exerciti zilnice, este timpul sa te rasfeti cu o cana de cafea sau cu un bol de salata de fructe.

Ai facut deja un lucru bun in dimineata asta, asa ca de ce nu sa continui tot in ritmul asta si sa mergi la acel local organic de pe colt, mai ales ca vei avea parte si de socializare.

Chiar daca ai crezut ca numai tie ti-a venit aceasta idee minunata, nu esti singurul, acolo deja aflandu-se obisnuitii locului.

Surferul

Acest tip nu stie de fapt de ce se afla in acest loc, insa i s-a parut o idee buna sa vina aici dupa o partida de surf ca la carte, ca si tie de altfel.

Il vei recunoaste dupa dredurile sale blonde, dupa apa sarata care inca ii curge de pe costum si dupa bratarile colorate pe care le poarta.

Fata imbracata ca pentru un festival de muzica in aer liber

O vei recunoaste dupa pantalonii scurti cu talie inalta, dupa topurile tip bustiera inflorate, dupa ochelarii de soare supradimensionati, chiar daca se afla in interior. Dupa o noapte in care a baut doar bere ieftina, se va afla aici pentru o detoxifiere.

Mame tinere in rochii vaporoase

A intrat chiar mama natura in acest local? Mamele acestea sunt ca niste raze de soare imbracate in rochiile lor vaporoase si colorate, cu fetele lor blande fara machiaj, si cu niste siraguri de margele la gat.

Dupa comenzile lor ce constau in sucuri proaspete de fructe, mai mai te vei astepta sa inceapa sa-si hraneasca la san micutii.

Oameni in forma

Acesti oameni, intr-o mai mare sau mai mica masura asemanatori cu tine, sunt acei oameni care chiar au freceventat acele cursuri de yoga la care te-ai inscris si tu, dar care chiar se pricep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *