tonurile de culoare

Tonurile de culoare

Potrivit pentru drama, maronul sau burgundyul este un element ce-ti atrage atentia, ideal pentru orice fel de ocazie. Poti combina piesele vestimentare burgundy cu printuri luxoase ca brocarturile, salurile de lana si dungile matasoase pentru un look mai regal. Culoarea iti va scoate in evidenta frumusetea culorii naturale a parului tau.

De asemenea, ar trebui sa incerci aceasta culoare daca ai ochi caprui, verzi sau maro inchis. Poti ajunge sa adori aceasta culoare atat toamna, cat si iarna. Creaza o stare romantica de nedescris. Nuanta sa intensa da impresia unui caracter puternic, de succes si de bunastare. Oricum, obisnuim sa asociem aceasta culoare cu caldura, cu sentimentele frumoase si cu momentele pretioase din viata.

Pentru un look spectaculos cu adevarat, combina un pulover de lana burgundy, o haina din par de camila si cu niste manusi maro. Completeaza-ti imaginea cu niste accesorii de aur si cu un parfum pretios. Sau, poti alege sa separi nuantele combinand burgundyul cu maro ca si culoare neutra.

Incearca sa o asociezi cu alte culori ca cremul sau castaniul. Burgundyul arata minunat si regal atat pe materialele delicate si fine, cat si pe materialele mai dure, astfel incat te poiti bucura de aceasta culoare speciala tot timpul anului. In final, Iti recomand sa eviti a combina aceasta nuanta cu negrul, griul sau chiar cu bleumarinul. Infatisarea ta ar putea parea prea incarcata.

Magenta este atat de usor de purtat, mai bine decat fuchsia sau decat rozul neon, si poate arata superb pe orice femeie. De vreme ce aproape toate nuantele de roz arata grozav apropiate de fata, magenta are efectul de a accentua culorile  celor mai multe accesorii. Daca nu esti pregatita sa porti o asemenea culoare puternica, incepe cu purtarea de bijuterii si accesorii intr-o asemenea culoare frumoasa: centuri, cercei, esarfe, genti sau saluri calduroase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.