coacaze

Top beneficii ale coacazelor

Cand vine vorba de antioxidanti si beneficiile pe care le aduc sanatatii, coacazele castiga detasat, avand cel mai bogat continut de astfel de substante dintre toate fructele si legumele. Aceste fructe, planta in intregime de fapt, este folosita pentru beneficiile pe care le aduce sanatatii. Citind explicatiile din continuare veti afla care sunt acestea.

Sanatatea inimii. Inima trebuie protejata, astfel coacazele indeplinesc cu succes aceasta misiune. Continutul bogat in fibre, antioxidanti si abilitatea de a dizolva colesterolul transforma aceste fructe in suplimentul alimentar ideal pentru a sustine sanatatea inimii.

Sanatatea ochilor. Numeroasele vitamine, minerale si luteina – un pigment gasit in coacaze – ajuta la prevenirea si intarzierea aparitiei problemelor cu ochii datorate inaintarii in varsta. Beneficiile coacazelor pentru ochi le-au facut sa fie folosite ca unajutor pentru pilotii fortelor aeriene britanice in cel de-al doilea razboi mondial. Acestia consumau coacaze inainte de zborurile nocturne, pentru a-si imbunatati vederea nocturna.

Coacazele pot sa ajute de asemenea si persoanele care doresc sa scape de cateva kilograme in plus. Studii si cercetari realizate la universitati de prestigiu arata ca un consum de coacaze constant influenteaza genele responsabile cu arderea si depozitarea grasimilor.

Sanatatea creierului. Alte studii si cercetari au aratat ca un consum regulat de coacaze poate sa imbunatateasca functionarea cerebrala si chiar poate preveni aparitia sau avansarea maladiilor Parkinson sau Alzheimer. Tot studiile arata ca un consum regulat de coacaze ajuta la repararea celulelor cerebrale afectate, imbunatatind per total functionalitatea creierului.

Dupa cum se poate constata, beneficiile pentru sanatate ale coacazelor sunt numeroase. Oricine ar trebui sa le introduca in regimul alimentar, pentru a avea o viata mai sanatoasa. Cei care doresc sa isi imbunatateasca stilul de viata, regimul alimentar si care vor sa aiba o stare generala a sanatatii mai buna pot sa aleaga ca si aliat in aceasta misiune consumul de coacaze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.